Vejret på Zanzibar

Rejsevejret på Zanzibar

Zanzibar kan besøges året rundt, da der generelt altid er mildt rejsevejr. Men vil du undgå de værste regnskyl, så hold dig til perioderne januar til marts eller august til oktober.

Du får temperaturer mellem 20-30 °C og en forholdsvis høj luftfugtighed. Der er to regntider, en lang med meget nedbør fra marts til maj, og en kortere fra november til januar. Regnen kommer typisk om eftermiddagen som tropiske regnskyl, der varer et par timer.

Regnsæsoner

Ligesom mange andre lande mærker Zanzibar til klimaforandringerne, og derfor oplever de ind imellem, at de såkaldte stabile regnsæsoner ikke er så stabile alligevel. Det kan derfor efterhånden være svært at regne helt og holdent med de angivne sæsoner.

På Zanzibar får du et varmt ferievejr, men øens placering i Det Indiske Ocean gør dog, at vejret føles køligere, så længe vinden blæser.

Din rejse - vores ansvar

Viste klimatabeller er baseret på middelværdier, målt over 30 år, fra officielle meteorologiske vejrstationer. Disse data er indsamlet af meteorologisk institut i Sverige, der indgår i WMO (World Meteorological Organization). For yderligere oplysninger henvises også til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.