Hotel Zanzibar The Manta Resort Undervands Villa

The Manta Resort & The Underwater Room

The Manta Resort & The Underwater Room, Pemba Island, Zanzibar, Tanzania

Ud for Tanzania og Kenyas kyst og lidt nord for øen Zanzibar ligger drømmeøen Pemba Island. Her venter et eventyrligt ophold på det 4-stjernede The Manta Resort og måske i det enestående The Underwater Room. I The Underwater Room bor du i en flydende villa med soveværelse under vandet og vinduer med udsigt til stimer af tropiske fisk! Det er selvsagt en oplevelse for livet.

Udforsk Pemba Island

Pemba Island byder på et væld af oplevelser både på land og til vands. Tæt på The Manta Resort finder du nogle af det Indiske Oceans sundeste koraller, en typisk sigtbarhed på 30-40 meter og behagelige varmegrader. Den magiske verden under havets overflade kan udforskes med snorkel samt af nybegyndere og mere erfarne dykkere, som kan komme på dybere dyk og natdyk. Glæd dig til hundredevis af fascinerende fisk, skildpadder, blæksprutter og måske en hvidtippet revhaj. Fra The Manta Resort kan du også tage med på dybhavsfiskeri og udflugt til Ngezi-regnskoven.

The Manta Resort & The Underwater Room

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

På Pemba Island, der er kendt som den ”grønne ø” på arabisk, finder du et enestående øeventyr. De lysende blå bølger fra det Indiske Ocean skyller langsomt ind over de hvide bountystrande, mens øen opsluges af den frodige jungle. I disse uforstyrrede omgivelser finder du det 4-stjernede The Manta Resort. Her nyder du solens varme ved den kridhvide strand eller ved poolen.

The Manta Resort emmer af autencitet med dyb respekt for swahili-kulturen. Du bor i stråtækte hytter rundt om i den frodige have. Værelserne er indrettet i flotte jordfarver med inventar i lokale materialer som mørkt træ og sten. Du kan vælge mellem Standard Garden værelse eller Superior Garden værelse, hvor du også får din egen private have med udendørs bruser. Forkæl måske dig selv med ophold i en Seafront Villa, som byder på terrasse, egen plunge pool og fænomenal udsigt til det Indiske Ocean.

På resortets restaurant The Elevated Terrace nyder du de fleste af dagens måltider med udsigt til havet. Her finder du en overdådig morgenmadsbuffet, lækker frokost og delikate middage med masser af friskfanget skaldyr, sprøde grøntsager og grillede delikatesser. På The Manta Resort kan du også finde kølige forfriskninger, cocktails og drinks på deres strandbar og lounge.

Til lydens af vinden i palmerne og bølgerne har du hver dag inkluderet en gratis behandling i The Kipepeo Spa.

The Underwater Room

I The Underwater Room venter en mageløs oplevelse for livet under og over vandet midt i Det Indiske Ocean. Du bor i en flydende ”villa” på havet i tre etager med soveværelse under vandet og vinduer hele vejen rundt. Det er fantastisk at sove under havets overflade, mens stimer af koralfisk stimler forbi. På øverste etage har du kun solen og stjernehimlen over dig, mens du nedenunder finder en overdækket terrasse og badeværelse.

 • Direkte ved stranden
 • 1½ times kørsel fra lufthavnen

Faciliteter

 • Flydende værelse på havet
 • Inkl. All Inclusive
 • Pool
 • Restaurant
 • Bar
 • Spa
 • Udflugter
 • Møbleret terrasse
 • Gratis Wi-Fi i fællesområder

Andre hoteller på Zanzibar og Pemba Island

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.