Sri Lanka Uga Chena Huts Cabin

Uga Chena Huts

Uga Chena Huts, Yala National Park, Sri Lanka

På Uga Chena Huts bor du i pagt med naturen i luksuriøse villaer ved Det Indiske Ocean og kun få minutters kørsel fra Yala nationalpark. Dit ophold er med all inclusive, og du har egen plunge-pool og delvist overdækket terrasse med første parket udsigt til den omkringliggende jungle med et dyreliv, der bla. byder på elefanter, læbebjørne, vildsvin og verdens højeste koncentration af vilde leoparder i Yala nationalparken.

Uga Chena Huts

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Få minutter fra hovedindgangen til Yala nationalparken ligger Uga Chena Huts, et boutique-resort med blot 14 luksuriøse villaer med egen plunge-pool. Det perfekte hotspot for dig, der elsker naturen og dyrelivet og er fan af ultimativ komfort. Villaerne er nænsomt integreret i den frodige natur, der er hjem for bl.a. vildsvin, elefanter, læbebjørne, påfugle og verdens største koncentration af vilde leoparder. Derfor bliver du også fulgt til din luksusvilla af resortets rangers efter mørkets frembrud.

Fra resortets restaurant og bar er der udsigt til strand og Det Indiske Ocean. Det er dog ikke muligt at bade i havet grundet dramatiske klipper og evigt høje bølger, men den billedskønne udsigt står uberørt. Du har dog stadig rig mulighed for et dyp i din egen private plunge-pool, som hører til din villa. Du har også en delvis overdækket terrasse med både solsenge og sofa arrangement, hvorfra du kan nyde naturens lyde og absorbere dagens mange oplevelser fra game drives med Uga Chena Huts egne dedikerede wildlife rangers og safaribiler.

De 14 luksusvillaer emmer af elegance og er lyst og smukt indrettet med et perfekt blend af jungle og moderne møbler og faciliteter. Der er blanke trægulve og separat en suite badeværelse med brusekabine og fritstående badekar med udsigt til junglen.

Dit ophold inkluderer all inclusive og både morgen- og eftermiddags game drives med snacks og drikkevarer. Servicen er personlig, og vi tør godt love, at dit ophold på Uga Chena Huts bliver mindeværdigt.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.