Sri Lanka Colombo Lake Lodge Exterior Aftenlys

Lake Lodge

Lake Lodge, Colombo, Sri Lanka

Vil du opleve Sri Lankas hovedstad, Colombo, er boutiqe-hotellet Lake Lodge et af de helt oplagte valg som din base. Det chikke hotel har en helt central placering i byen tæt på butikker, seværdigheder og restauranter, men ligger i en historisk bygning på en lille lukket og rolig vej.

Hotellet er del af den anerkendte srilankanske kæde af boutique-hoteller, Taru Villas.

Lake Lodge

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

I hjertet af Colombo finder du boutique-hotellet Lake Lodge. Her er du et stenkast fra Beira-søen og Seema Malaka-templet samt ti minutter fra det hyggelige kvarter omkring Park Street Mews, hvor nogle af Colombos bedste restauranter findes.

Hotelejeren er oprindeligt indretningsarkitekt, og det skinner klart igennem i hotellets moderne og personlige stil med smagfulde valg af nedtonede farver, træpaneler, blomsterdekorationer, srilankansk kunst og en dedikeret opmærksomhed til de mindste detaljer. 

Hotellet har kun 10 værelser, hvilket giver en helt særlig intim stemning. Værelserne er fordelt på to etager, og byder på hvert sit unikke særpræg. Værelserne øverst er en anelse større end de andre.

Serviceniveauet er højt for et hotel af denne størrelse og prisklasse, og du får hurtigt en personlig relation til medarbejderne.

Maden er rigtig god i hotellets restaurant, Table by Taru. Under åben himmel kan du nyde alt fra Eggs Benedict til ravioli med græskar og kokos samt lokale karryretter som Jaffna med krabbe. Her er også skønne salater, sandwich og supper samt hjemmelavet is (prøv den med espresso!). På tagterrassen kan du nyde en drink, mens solen sænker sig over Colombo.

Her er ingen pool, men du slappe af i havens to skønne loungeområder. Hotellets indbydende spa er også lige om hjørnet.

  • Centrum: 0 km
  • Lufthavn: 30 km

Faciliteter

  • Gratis Wi-Fi
  • Værdiboks
  • Michelin restaurant
  • Spa
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.