Sri Lanka Gal Oya Lodge Picnic

Gal Oya Lodge

Gal Oya Lodge, Gal Oya National Park, Sri Lanka

Langt fra alfarvej og Sri Lankas større byer finder du det bæredygtige Gal Oya Lodge, i 20 hektar privat jungle, med klimavenlige og rustikke bungalows, der er bygget i pagt med den uberørte natur. Vi anbefaler minimum et par nætter i Sri Lankas vilde jungle på dene unikke lodge.

Gal Oya Lodge

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Komforten og atmosfæren på Gal Oya Lodge er intet mindre end fantastisk. De 10 bungalower er bygget i miljøvenlige naturmaterialer, såsom teaktræ og bambus, og det er tydeligt at mærke, at der gøres en stor dyd ud af at passe godt på både natur og nærområder. Indretningen er simpel og stilfuld med håndlavede træmøbler, der er fremstillet af lokale håndværkere. Badeværelset er semi-åbent, og fuldender følelsen af at være i ét med naturen. Der er også en dejlig swimmingpool, der har majestætiske grønklædte bjerge som baggrundskulisse.

Du finder en restaurant og en bar, og det er nok. Du ønsker nemlig ikke at spise andre steder. Maden på Gal Oya Lodge er vanedannende, og tilberedes kun på råvarer, der enten er dyrket på lodgens egen jord eller i nærområdet. Personalet, som alle er fra lokalområdet, yder en fantastisk service med smil, der luner i den skyggefulde jungle.

Det bugner med aktiviteter og oplevelser i naturen. Gal Oya Lodges nærmeste naboer er ’veddaerne’, som er Sri Lankas oprindelige folk. Der eksisterer idag kun få ’vedda-samfund’ på øen, som stadig stolt lever efter urgamle traditioner og ritualer, når de skal jage og samle frugt. Gal Oya Lodge har et tæt samarbejde med ’veddaerne’, der helt ekstraordinært tilbyder lodgens gæster guidede vandreture i junglen. En virkelig særpræget og autentisk oplevelse, hvor du lærer utrolig meget.

Lodgen tilbyder også guidede cykelture, fugle- eller jeepsafari i Gal Oya nationalparken, hvor du bl.a. kan opleve sjældne dyrearter, et rigt fugleliv, hjorte, vildsvin og elefanter. Gal Oya Lodge tilbyder også en bådsafari, og det er både fascinerende og finurligt at betragte dyre- og fuglelivet fra ’vandsiden’ med oplevelser, som du ikke får på en safari på land. Du sejler på Sri Lankas største vandreservoir og menneskeskabte sø med masser af små øer, og er du heldig, kan du se elefanter svømme mellem øerne.

Det er en oplevelse for de få at bo i Sri Lankas rolige jungle, hvor du næsten har det hele for dig selv. Her er heller ikke Wi-Fi, så udnyt muligheden for at trække stikket fuldstændig og giv dig hen til et stykke af det ægte og uberørte Sri Lanka.

Faciliteter

  • Swimmingpool
  • Restaurant
  • Bar
  • Aktiviteter
  • Udendørs badeværelse
  • Gratis kaffe og te hele dagen
  • Bibliotek
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.