Sri Lanka Jaffna Fox Jaffna Restaurant

Fox Jaffna

Fox Jaffna, Jaffna, Sri Lanka

Bo i store og charmerende værelser på det historiske boutiquehotel Fox Resort Jafnna, hvor kunst, kultur og fantastisk service har første prioritet. Tag et forfriskende dyp i den dejlige swimmingpool, og nyd den fredfyldte atmosfære, der er i den meget velholdte og smukke hotelhave. Beliggenheden er ideel til at udforske det autentiske Jaffa og de mange seværdigheder.

Fox Jaffna

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Når du træder ind på Fox Resort Jaffna, mærker du straks et historisk vingesus, da huset under kolonitiden har været hjemsted for en fremtrædende familie fra den nordlige region, og fungerede som hovedkvarter for oprørere, inden regeringen tog over, og benyttede det som kontorlokaler. I dag har ejerne restaureret deres forfædres hjem til et elegant og super hyggeligt boutique-hotel, der byder på et fantastisk ophold for både par og familier, der søger en kulturel og berigende oplevelse på Sri Lanka.

Fox Resort Jaffna har stor fokus på srilankansk kunst, og under huset finder du tre bunkere fra borgerkrigstiden. Den ene benyttes som kunstgalleri og er levende bevis på landets omskiftelige historie og kulturelle vækst, og i den anden bunker dykkes der dybere ned i Jaffnas rige historie, hvilket giver dig en sjælden mulighed for at komme helt tæt på områdets fortid.

Værelserne er rummelige og indrettet i en smuk fusion af traditionelt og tidløst design, og er udstyret med franske balkoner med indbydende udsigt til den smukke have og pool. Hotellets swimmingpool indbyder til et forfriskende dyp i det tropiske klima og den velholdte have dufter af søde blomster. Hotellets lobby og tilstødende gårdhave er indrettet med øje for detaljen. Springvandet og de elegante lotusblomster skaber en fredfyldt atmosfære, der inviterer til ro og fordybelse. Denne harmoni afspejles i hotellets restaurant, som byder på Jaffna-specialteter med smagfulde retter fra det nordsrilankanske køkken.

Beliggenheden er ideel for dig, der ønsker at udforske Jaffna og omgivelserne. Fra boutique-hotellet er der nem adgang til byens mange seværdigheder, hvilket gør det til et fremragende udgangspunkt for både historisk og kulturel opdagelse. Gæstfriheden, smilene og den personlige service er prikken over i’et, der sikrer et komfortabelt og mindeværdigt ophold.

  • Centrum: 0 km

Faciliteter

  • Boutiquehotel i historisk bygning
  • Pool
  • Restaurant
  • Gratis Wi-Fi
  • Kaffe/te-faciliteter
  • Værdiboks
  • Minibar
  • Hårtørrer
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.