Sri Lanka Sigiriya Aliya Resort Pool Udsigt Sigiriya Klilppen

Aliya Resort & Spa

Aliya Resort & Spa, Sigiriya, Sri Lanka

Aliya er singalesisk for elefant, og de blide giganter er et gennemgående tema for resortets udtryk. Med sin enestående beliggenhed og udsigt fra infinity poolen til klippetemplet Pidurangal og den myteomspundne klippe Sigiriya har du direkte adgang til nogle af Sri Lankas største seværdigheder. Men indrømmet, det kan være svært at forlade poolen med den udsigt.

Aliya Resort & Spa

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

I hjertet af Sri Lankas kulturelle trekant finder du Aliya Resort & Spa. Nyd udsigten til klippetemplet Pidurangal og den mytiske klippe Sigiriya, og overgiv dig til selvforkælelse med pool og spa efter dagens eventyr.

Du kan vælge mellem en række forskellige værelsestyper. Deluxe Rooms (52-74 m2) kan bookes i to etager, så du har god plads til op mod fire voksne. Vælg træhytterne i junglen (98 m2) for deres hyggelige stemning og srilankanske arkitektur eller suiterne i haven (142 m2) for stor forkælelse med egen pool og jacuzzi.   

Ayurveda & Wellness er resortets skønne spa, hvor du kan forkæle sind og krop med en række holistiske behandlinger og massage, aromatiske bade samt gratis sessions med meditation og yoga.

Resortet byder på én café og tre restauranter, hvor du kan nyde alt fra kinesiske klassikere til internationale favoritter og autentiske srilankanske retter med masser af smagfulde krydderier.

Faciliteter

  • Infinity-pool
  • 3 restauranter
  • Bar
  • Holistisk spa
  • Udflugter
  • Yoga
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.