Mango House Seychelles

Mango House Seychelles, Mahé, Seychellerne

Det skønne resort Mango House Seychelles ligger gemt væk i et frodigt skjul i det sydvestlige hjørne af Mahé. Resortet står bogstavelig talt på dramatiske granitklipper over det turkisblå vand og her er selvsagt en himmelsk udsigt til de frodige omgivelser og den smukke Lazare bugt.

Resortet åbnede i 2021, men på trods af sine unge år er det fyldt med charme, detaljer og masser af historie. Mango House Seychelles står nemlig på fundamentet af den internationalt anerkendte italienske modefotograf Gian Paolo Barbieris familiehus. Han opkaldte huset efter havens mere end 100 år gamle hvide mangotræ, som stadig står med en central placering. Rundt om på resortet finder du glimt af husets historie, da flere af Gian Paolo Barbieris ikoniske fotografier er hængt op og detaljer og interiør fra det oprindelige hus er bevaret.

Mango House Seychelles

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Mango House Seychelles ligger blandt klipper og frodig bevoksning ved den idylliske sandstrand Anse Aux Poules Bleues.

Mango House Seychelles består af 41 værelser, suiter og villaer spredt rundt i den farverige have, der dufter sødt og aromatisk af de mange mangotræer. Som noget helt enestående er der havudsigt fra hver eneste balkon og terrasse. Stilen emmer af klassisk og afslappet chic-elegance med sine lyse nuancer, håndlavede møbler og naturlige materialer fra Seychellerne. Hvert rum føles luksuriøst og moderne, men på en hjemlig og vedkommende vis.

Resortet byder på 10 hele værelsekategorier, og her er plads til både par, familier og større selskaber. King Premium-værelserne er ideelle til en romantisk parferie med sin balkon og udsigt til solnedgangen. Drømmer du om at have din helt egen pool, anbefaler vi One Bedroom Bay House Suiten med plunge pool eller de større Bay House og Ocean House villaer. 

Et ophold på Mango House Seychelles byder på gastronomiske oplevelser. På brasseriet Muse kan du fra morgen til aften nyde delikate delevenlige retter baseret på Seychellernes aromaer, råvarer og smage. 

På Moutya bliver du indbudt til en fantastisk og afslappet BBQ på stranden. Med sin kombination af friskfangede fisk og skaldyr og japanske teknikker er Azi en kulinarisk oplevelse af høj kvalitet. I den intime og atmosfærefyldte Kokoye venter eksotiske cocktails med ingredienser og smage fra Seychellerne.

Resortet har to indbydende poolområder - begge med havudsigt, hvor du kan slappe af og nyde de tropiske scenerier. Det fristende Indiske Ocean ligger lige for, og udstyret med snorkel åbner sig en verden af farverige fisk under havets overflade. Med resortets kanoer og kajakker har du mulighed for at udforske endnu mere. 

I det lille wellnessområde kan du blive forkælet med revitaliserende behandlinger, mens du kigger ud over havet. De mindste underholdes med kreative eventyr i børneklubben Mango Pips, mens der for voksne er mulighed for yoga, vandreture, malerkurser og fiskeri.

 • Direkte ved stranden
 • Lufthavn: 10 km

Faciliteter

 • 3 pools
 • 4 restauranter
 • Barer
 • Stand-up paddle
 • Kano/kajak
 • Snorkeludstyr
 • Børneklub
 • Fitness
 • Gratis Wi-Fi
 • Spa

Andre hoteller på Seychellerne

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.