Hotel L'Archipel, Praslin

Hotel L'Archipel, Praslin, Seychellerne

I den nordøstlige del af Praslin ved den smukke Côte d’Or-bugt og i bedårende tropiske omgivelser, finder du Hotel L’Archipel - et af Seychellernes elegante og historiske hoteller.

De rummelige, komfortable værelser og suiter ligger spredt rundt i en stor have, der skråner let mod hotellets dejlige strand, Anse Gouvernement, og giver en fantastisk udsigt over Côte d’Or-bugten. Da der ikke er andre hoteller eller bebyggelse i den umiddelbare nærhed, får du her en helt enestående fred og idyl.

Hotel L'Archipel

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Hotel L’Archipel er et super charmerende boutique-hotel fyldt med historisk sjæl og formfuldendt service. Hotellet har været ejet af samme familie i årtier, og her hersker en helt særlig personlig, opmærksom og imødekommende atmosfære.

De rummelige, komfortable værelser og suiter ligger spredt rundt i en stor have, der skråner let mod hotellets dejlige strand, Anse Gouvernement, og giver en fantastisk udsigt over den smukke Côte d’Or-bugt. Da der ikke er andre hoteller eller bebyggelse i den umiddelbare nærhed får du her en helt enestående fred.

Hotel L’Archipel byder på 32 værelser fordelt i fire kategorier. Alle er luftigt, lyst og klassisk indrettet med en dejlig balkon.

Superior-værelserne (60 m2) finder du i stueetagen i hovedbygningen ved bjergsiden eller i haven med udsigt til Côte d’Or. Her er plads til to voksne og ét barn.

Deluxe-værelserne (60 m2) er er ideelle for par, der ønsker et fredfyldt ophold, da disse værelser er spredt rundt på bjergsiden, i haven og få skridt fra stranden med udsigt til havet og det tropiske landskab. Badeværelset har både brusebad og badekar. Her kan to voksne bo.

Senior-suiterne (62 m2) byder på stor komfort med masser af plads. Her følger en walk-in garderobe, king-size seng, stue og badeværelse med badekar og brusebad. To af disse suiter kan forbindes, så du kan samle hele familien eller vennegruppen tæt på hinanden. Hver Senior-suite har plads til 2 voksne og ét barn.

Family-suiterne (120 m2) har masser af plads til at samle familien under ét tag. Derudover får du her en separat lounge og veranda, walk-in garderobe og to ensuite badeværelse. Suiterne er placeret øverst i hovedbygningen og har udsigt til bugten og haven. Her kan op til to voksne og tre børn bo. Bemærk at hotellet ikke er for børn under to år.

Du spiser godt på Hotel L’Archipel, der præsenterer de smukkeste og lækreste anretninger på de to restauranter La Feuille d’Or og La Gigolette. Spis ude på La Gigolettes skønne terrasse ved stranden eller inden for på den hyggelige La Feuille d’Or. Her serveres både internationale klassikere og kreolske retter med masser af fisk, skaldyr og barbeque. Hotellet byder også på læskende cocktails, lette måltider, snacks og kolde forfriskninger du kan nyde ved poolen eller den atmosfærefyldte bar.

 • Direkte ved stranden
 • Lufthavn: 8 km

Faciliteter

 • Infinity-pool
 • 2 restauranter
 • Bar
 • Særligt indrettede familiesuiter
 • Personlig service
 • Terrasse eller balkon
 • Gratis Wi-Fi
 • Kaffe/te-faciliteter
 • Aircondition
 • Værdiboks

Andre hoteller på Seychellerne

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.