Seychellerne Silhouette Island Hilton Labriz Villaer Langs Stranden

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa, Silhouette Island, Seychellerne

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa 4+*

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa er et oplagt sted for par, bryllupsrejser og familier med børn, der søger en uforglemmelig oplevelse midt i Seychellernes frodige ø-paradis. Hotellet er Green Globe certificeret.

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa 4+*

På Seychellernes tredje største ø, Silhouette Island, er 93 % af landarealet nationalpark med bjerge klædt i junglens farver, ikoniske granitklipper og skønne sandstrande. Og lige her skal du bo på Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa, der er det ene af den uspolerede ø’s blot to hoteller. Hotellet har ubetinget den højeste standard af de to, og med sin 1,5 km skønne sandstrand og det majestætiske Mountain Dauban i ryggen (740 mho.) også den allerbedste beliggenhed. Du ankommer hertil med båd (ca. 45 minutter) eller med helikopter (15 min) fra hovedøen Mahé.

Villaerne er lyst og lækkert indrettet med kvalitetsmaterialer, og de fleste ligger direkte ud til stranden mellem de smukke granitklipper. Vi anbefaler typisk King Beachfront Villa med havudsigt, udendørs terrasse og plads til to voksne og to børn. Ønsker du din egen pool, anbefales King Garden Oasis Pool Villa i den tropiske have tæt på stranden (plads til 2 vokse og 2 børn personer) samt King Beachfront Villa med plunge pool (plads til 2 vokse og 2 børn personer), hvor du har ekstra plads i villaen og på din udendørsterrasse samt stranden lige uden foran døren.

Maden er glimrende på hotellets restauranter. Nyd japanske specialiteter på Sakura, den sofistikerede og romantiske stemning på Portobello med skønne vine og udsigt til Mount Dauban eller kreolsk velsmag med lokale råvarer og strejf af øens engelske og franske islæt.

På hotellet kan du spille tennis, dyrke fitness og blive forkælet i spaen med fortryllende udsigt. Her er også et PADI-dykkercenter, så du kan komme med ud og dykke. Silhouette Marine Park omgiver hotellet, og byder på rigtig fin snorkling for alle. 

Ønsker du at udforske mere af øen, er der rig lejlighed til det også. Tag på bådture til snorkelspots, guidede vandreture i junglen, kokkeskole, dybhavsfisketure eller besøg rehabilitationscenteret for de nuttede kæmpeskildpadder.

  • Direkte ved stranden

Faciliteter

  • Bar
  • Udflugter
  • Vandsport
  • 6 restauranter
  • Mulighed for villa med egen pool
  • Tennis, spa og flere vandaktiviteter
  • Familievenligt

Relaterede rejser

Andre hoteller på Seychellerne

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.