Swimming pool og pool bar

Constance Ephelia Resort, Mahé

Constance Ephelia Resort, Mahé, Seychellerne

På hovedøen Mahe ligger det stilfulde Constance Ephelia Resort omkranset af frodige bakketoppe. Resortet skråner blidt ned mod to smukke strande, hvorfra der er direkte adgange til marinenationalparken Port Launay. Dette giver fine snorkelmuligheder fra den ene strand.

I centrum af resortet ligger en stor mangroveskov, og her finder du det 5000 m2 store spa, hvor de mange behandlingsrum, yogapavillion, sauna og dampbad ligger spredt rundt i stråtækte hytter om en rolig pool.

Når du vil være aktiv, byder Constance Ephelia Resort på et væld af muligheder. På landjorden kan du benytte fitnessrummet, en af tennisbanerne eller spille padel. Hop på en af resortets cykler og kør på opdagelse på den 120 hektar frodige grund eller videre ud på den smukke ø. Du finder også en klatrevæg, og der er zip-line gennem de grønne trætoppe. Tag gerne børnene med på Constance Ephelia, for børneklubben tilbyder adskillige fælles aktiviteter og faciliteter som børnepool, legeplads, Playstation og meget mere.

Tag snorkelmasken og svømmefødderne på og udforsk verdenen under havet i marinenationalparken. Foretrækker du at blive oven vande, kan du låne bl.a. kajakker, windsurfing, vandcykler og små katamaranbåde. Vil du længere ud på havet arrangerer resortet fisketure, og dykkercentret kender de bedste steder at opleve livet under havoverfladen.

Med hele fem restauranter er der noget for enhver kulinarisk og stemningsmæssig smag. Her finder du alt fra overdådige buffeter til a la carte restauranter med tema fra enten Asien, Middelhavet eller det lokale kreolske køkken. Du vil altid kunne finde en bar, der har lige den stemning eller udsigt, du søger, for de seks barer ligger spredt ud over resortet og serverer klassiske cocktails, farvestrålende drinks, lækre juices og meget mere.    

Grøn Profil med Green Globe

Constance Ephelia er Green Globe certificeret og lever hermed op til nogle af de højeste standarder indenfor bæredygtig turisme. Resortet gennemgår årligt et uvildigt check, og med et ophold her har du truffet et grønnere valg.

Constance Ephelia Resort

(Officiel hotelkategori 4,5 stjerner)

Constance Ephelia Resort er opført i smagfuld arkitektur. De 246 værelser og suiter samt 47 villaer ligger spredt ud i den store frodige have og er indrettet i en skala af varme naturfarver og gedigne træmøbler. Junior suiterne er på 62 m2 og ligger alle ved sydstranden, mens Senior suiterne på 72 m2 ligger ved nordstranden, hvor du også finder Beach villaerne. Familievillaerne ligger ved mangroveskoven, og på en bakketop med en betagende udsigt over bugten finder du Hillside villaerne. Alle villaer har egen pool og er ganske private. De er på minimum 120 m2 og har mellem 1-3 soveværelser, så de er velegnede for familier eller venner, der rejser sammen.

  • Direkte ved stranden

Faciliteter

  • Pool
  • 5 restauranter
  • 6 barer
  • Spa
  • Dykkercenter
  • Cykler
  • Padel
  • Tennis
  • Fitness
Constance Ephelia Resort

Relaterede rejser

Andre hoteller på Seychellerne

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.