Reunion Plumeria Blomst

Vejret på Réunion

Hvornår er det bedst at rejse til Réunion

Réunion er ideel som rejsemål hele året rundt, men de bedste perioder for en rejse til Réunion er efter Profil Rejsers mening fra marts til maj samt oktober og november.

Klimaet på Réunion er tropisk, men du er altid nær kysten, så vejret på Réunion er mildere end tropisk fastlandsklima. Samtidig er du ofte oppe i højderne på dine udflugter på Réunion, og her er temperaturen lavere.

Se rejser til Réunion

Temperatur og nedbør på Réunion

Beliggenheden relativt tæt på ækvator betyder, at temperaturerne svinger meget lidt på Réunion. Om natten er temperaturen typisk 18-24 grader, mens den om dagen er 24-28 grader alt efter, hvor på øen du er. De køligste måneder er maj til oktober, og her kan temperaturen være et par grader lavere på sydøst- og østkysten pga. en køligere vind.

Der falder mest nedbør i januar og februar - lidt mere på vestkysten end på østkysten. Vær dog forberedt på tropiske regnbyger året rundt. De varer dog ofte kun 1-2 timer ad gangen, og bygerne er årsagen til Réunions frodighed. Badevandstemperaturen ligger på mellem 23-28 °C.

Særlige forhold

Réunion kan rammes af cykloner mellem januar og marts, men det sker gennemsnitligt kun hvert 16. år. Dog kan storm og kraftigt regnvejr forekomme som følgevirkning af cykloner i Det Indiske Ocean.

Den bjergrige natur skaber mikroklimaer, hvor vejret hurtigt kan skifte, og opadgående vinde kan ofte betyde tåge i højderne ved middagstid. Skal du udforske vulkanerne anbefaler vi derfor at tage tidligt afsted.  

Din rejse - vores ansvar

Viste klimatabeller er baseret på middelværdier, målt over 30 år, fra officielle meteorologiske vejrstationer. Disse data er indsamlet af meteorologisk institut i Sverige, der indgår i WMO (World Meteorological Organization). For yderligere oplysninger henvises også til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.