Reunion Hotel Relais Des Cimes Exterior

Le Relais des Cimes

Le Relais des Cimes, Salazie, Réunion

Le Relais des Cimes ligger i hjertet af landsbyen Hell-Bourg, som har fået status som en af Réunions mest idylliske landsbyer. Hotellet charmerer med sin autentiske 1800-tals kreolske arkitektur og restauranten er kendt for sit cuisine, hvor nøgleordene er 'lokale produkter' og 'hjemmelavet'.

Le Relais des Cimes

(Officiel hotelkategori 2 stjerner)

Autencitet, tradition og charme er nøgleordene bag det lille hotel Le Relais des Cimes, som ligger i hjertet af den idylliske landsby Hell-Bourg i Cirque de Salazie. Både landsbyen og den naturskønne kraterdal er på UNESCOs verdensarvliste. Med en beliggenhed ved foden af det majestætiske bjerg Piton des Neiges byder stedet på magiske udsigter.

Hotellet er opført i autentisk kreolsk arkitektur og har blot 29 værelser, som er hyggelige men enkelt indrettede. Tro mod landsbyens ånd byder hotellets restaurant på et traditionelt kreolsk køkken samt franske specialiteter.

Et ophold her byder på mange muligheder for aktiviteter i nærområdet. Gå på opdagelse i den hyggelige landsby eller følg en af dalens mange stier, der fører til spektakulære naturområder. Er du til mere actionfyldte aktiviteter, er der mulighed for canyoning og klatring i bjergene med kompetente lokale guider.

  • Centrum: 0 km

Faciliteter

  • Restaurant
  • Gratis Wi-Fi i fællesområder
  • Hårtørrer

Andre hoteller på Réunion

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.