Reunion Blue Margouillat Pool Og Hotel

Blue Margouillat

Blue Margouillat, Saint Leu, Réunion

I udkanten af den lille by Saint-Leau på Réunions vestkyst ligger det intime og sofistikerede boutique-hotel, Blue Margouillot med blot 14 værelser. Fra hotellet er der en storslået udsigt over Det Indiske Ocean.

Medlemskabet af Relais & Chateau borger for hotellets høje kvalitet og serviceniveau.

 

 

Blue Margouillat

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Det lille, intime boutique-hotel Blue Margouillot helt ud til Réunions vestkyst emmer af tidløs elegance.

Her er en gennemgående fornemmelse af stil og klasse, der samtidig omfavner den kreolske tradition i sin arkitektur og kunst. Det er en sand fornøjelse at gå på opdagelse i hotellets store kunstsamling, der består af både billedkunst og skulpturer i haven.

Hotellet byder på blot 14 værelser, hvilket skaber en behagelig atmosfære af nærvær og ro. Alle de elegante og rummelige værelser og suiter er vendt mod poolen (der opvarmes i deres vinterhalvår) og havet med udsigt til de smukke solnedgange. Værelser og suiter byder også på enten terrasse eller balkon samt badeværelse med badekar. Ønsker du at bo med privat pool, kan dette også lade sig gøre.

L’éveil des sens er Blue Margouillots velrenommerede restaurant, hvor du kan nyde alle dagens måltider. Begynd dagen med en klassik og indbydende morgenmad med eksotiske frugter, friskpresset juice, morgenbrød, og hvad du ellers kunne tænke dig. Om eftermiddagen bliver der serveret frokost, eftermiddagste og snacks ved poolen. Når aftenlyset rammer, dækkes der op med hvide duge og stearinlys. Maden er fremragende og forener klassisk luksus som kaviar og foie gras med sæsonens bedste råvarer, friskfanget fisk og skaldyr og Réunions lokale smage af ingefær, koriander, kanel og gurkemeje. Glæd dig også til at fordybe dig i det omfattende vinkort med mere end 1.000 interessante vine, champagner og spiritus.

Er du her mellem juni og september har du chancen for at opleve noget helt særligt. I denne tid migrerer pukkelhvalerne nemlig langs øens vestkyst, og ofte kan du se dem oppe fra hotellet!

Faciliteter

  • Opvarmet swimmingpool
  • Restaurant
  • Vinkælder
  • Bar
  • Spa
  • Butik
  • Gratis parkering
  • Gratis Wi-Fi
  • Terrasse eller balkon

Relaterede rejser

Andre hoteller på Réunion

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.