Rejser til Mauritius, Victoria Beachcomber Resort & Spa, Victoria Beachcomber set fra havet

Victoria Beachcomber Resort & Spa

Victoria Beachcomber Resort & Spa, Mauritius

På Mauritius nordvestlige kyst mellem Grand Baie og hovedstaden Port Louis ligger et af øens dejlige 4-stjernede resorts, Victoria Beachcomber Resort & Spa, blandt vajende palmer og lige ud til sandstrand og hav.

Resortet er særdeles velegnet til familier, men der er også et separat voksen-afsnit, 'Victoria for 2'. Her kan par bo i et dejligt Ocean View værelse eller Swim-up værelse med direkte adgang til en 800 m2 stor swimmingpool forbeholdt voksne gæster.

Til børnefamilier tilbydes store værelser eller 2-Bedroom Family Apartments med to soveværelser. Desuden er der masser af aktiviteter for børn i alle aldre og en bred vifte af vandsport, som lidt ældre børn kan prøve kræfter med.

Victoria Beachcomber Resort & Spa

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Victoria Beachcomber Resort & Spa er et oplagt valg for både par og familier, der drømmer om en afslappet strandferie på Mauritius. Kun den frodige, palmefyldte have adskiller resortet fra den indbydende sandstrand og det lune, blå vand i Det Indiske Ocean.

Du bor i pæne værelser og suiter indrettet med varme farver og træmøbler. Værelserne er 52-60 m2, mens de større suiter er 75-120 m2. Til familier med to børn anbefaler vi et Deluxe værelse eller en 2-Bedroom Family Apartment på 120 m2, hvor du har to soveværelser, terrasse eller balkon og udsigt til den tropiske have og strand. Til par anbefales voksen-afdelingen, 'Victoria for 2', hvor du f.eks. kan bo i Swim-up værelse med direkte adgang til en stor voksenpool.

Restauranterne på Victoria Beachcomber afspejler resortets enkle og livsglade atmosfære. La Casa er en romantisk italiensk restaurant, mens Le Superbe serverer internationale favoritter. Her er også en dedikeret sektion til familier med børn. Nyd også en middag på stranden på L’Horizon, grillede specialiteter på Morris Beef og det autentiske mauritiske køkken på La Terrasse (dog forbeholdt gæster på 'Victoria for 2'). I løbet af dagen kan du finde kølige forfriskninger og delikate drinks og cocktails i Le Bar.

I den store spa er dygtige og erfarne behandlere klar til at give dig revitaliserende og holistiske behandlinger og massager. I spaen benyttes udelukkende naturprodukter.

Victoria Beachcomber Resort & Spa giver rig mulighed for en aktiv og sporty ferie. Du kan træne og spinne i fitnesscenteret, dyrke yoga og spille tennis, bordtennis, beach volley, boccia og fodbold. Der tilbydes også forskellige former for vandsport som vandski, wakeboarding og windsurfing samt kajak, stand-up paddle og både. For børn i alle aldre venter sjove lege og spændende aktiviteter i resortets Kids Club og Teens Club.

 • Direkte ved stranden
 • Lufthavn: 50 km

Faciliteter

 • Pool
 • Børnepool
 • 4 restauranter
 • Voksen-afdeling med egen pool og restaurant
 • Mulighed for All Inclusive
 • Spa
 • Vandsport
 • Børneklub
 • Tennisbaner
 • Fitness
 • Gratis Wi-Fi
Victoria Beachcomber

Relaterede rejser

Andre hoteller på Mauritius

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.