Rejser til Mauritius, Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa, Poolområdet med vajende palmer

Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa

Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa, Mauritius

Ved den lysende hvide sandstrand, hvor bølgerne fra det funklende blå hav langsomt ruller ind, finder du det elegante Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa. Resortet ligger spredt ud i en enorm tropisk have med slanke vajende palmer, en overdådighed af blomster og velplejede græsplæner.

Trou aux Biches indbyder til blot at dase i den skyggefulde palmelund eller lade sig forkæle i spaet, men bliver afslapningen for intens, er der masser af muligheder for at holde dig aktiv: Tennis, fitness, stand-up paddle, kajak, windsurfing og vandski er blot nogle af de populære aktiviteter. Søger du lidt afveksling i de fredfyldte feriedage, er der ikke langt til byen Grand Baie med butikker, barer og restauranter eller hovedstaden Port Louis.

Trou aux Biches Beachcomber er EarthCheck Silver certificeret og lever dermed op til en lang række globalt fastsatte standarder inden for beskyttelse af miljø samt bæredygtig turisme. Herunder bl.a.  begrænsning af CO2, spare på energi og vand, beskytte lokale økosystemer, sortering/genbrug af affald og meget mere. EarthCheck er anerkendt af GSTC (Global Sustainable Tourism Council). Med et ophold på Trou aux Biches Beachcomber har du truffet et grønnere valg.

Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Trou aux Biches er beliggende på nordvestkysten ved af de allerbedste strande på Mauritius. Alle suiterne og villaerne ligger spredt ud i den tropiske have. I forreste række ved stranden ligger suiter med egen plunge pool. Villaerne med egen pool ligger mere tilbagetrukket og er meget private, så hvis I er en stor familie eller flere generationer, der rejser sammen, så anbefaler vi disse store villaer med 2-3 soveværelser og stue. 

Det kulinariske udbud er bredt med seks forskellige restauranter og menuer fra hele verden. Du har mulighed for at tilkøbe halvpension eller helpension med drikkevarer til maden. Sidst på eftermiddagen kan du nyde solnedgangen over Det indiske Ocean fra en af resortets to barer.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på havbunden.

  • Direkte ved stranden
  • Lufthavn: 50 km

Faciliteter

  • 6 restauranter
  • Pool
  • Fitness
  • Spa
  • Vandsport
  • Mountain bikes
  • Tennis
  • Børneklub

Relaterede rejser

Trou aux Biches Beachcomber

Andre hoteller på Mauritius

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.