Rejse til Mauritius, Sunrise Attitude, Couple Swim-up værelse med solseng

Sunrise Attitude

Sunrise Attitude, Mauritius

Sunrise Attitude 4* er et ’adult only’ resort på østkysten af Mauritius. Du bor et stenkast fra en af tropeøens smukkeste strande, Belle Mare, og en vidunderlig turkis lagune – kun en smal vej skiller hotellet fra stranden. Glæd dig til et afslappet hideaway med autentisk kreolsk stemning.

Bæredygtighed og lokalt engagement

Sunrise Attitude er en del af den lokale Attitude-kæde, der har stor fokus på bæredygtighed og samhørighed med de lokale samfund. Der anvendes så vidt muligt lokale materialer, og i indkøb prioriteres lokale leverandører. Samtidig har Attitude-kæden med sit Otentik-koncept stor fokus på at give gæsterne autentiske oplevelser fra middage i private hjem til markedsbesøg og musikoplevelser mv. Attitude støtter også lokale kunsthåndværkere med Otentik Bazar, som er pop-up markeder på de respektive hoteller, hvor lokale kunsthåndværkere sælger deres ting uden at betale kommission til hotellet. Fælles for Attitude hotellerne og deres ansatte er ønsket om, at du skal lære det rigtige Mauritius at kende.

Grøn Profil med Travelife

På Sunrise Attitude er hensyn til miljøet en kerneværdi. Som en del af Green Attitude Foundation har hotellet dedikeret sig til at passe på øens ressourcer og støtte lokale bæredygtige initiativer. Hotellet er desuden Travelife certificeret og lever dermed op til en lang række internationale standarder om at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordrer gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Sunrise Attitude har du truffet et grønnere valg

Sunrise Attitude

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Sunrise Attitude på Mauritius er til dig, der søger en på samme tid afslappet og eksklusiv strandstemning, som samtidig lægger vægt på den autentiske oplevelse.

Her er ikke gæster under 18 år. I stedet er der fokus på romantik og uforstyrret forkælelse for voksne. Slap af på den smukke Belle Mare strand, som ligger lige på den anden side af vejen, eller i det dejlige poolområde. Nyd en behandling i spaen. Og lad smagsløgene gå på opdagelse i de fire restauranter, når sulten melder sig. 

De 145 værelser er smukt indrettet med en særlig enkelhed og renhed. De er 31 m2 store, og det cool look fra de hvide vægge suppleres af farverige tekstiler og stor brug af naturmaterialer. Tilsammen giver det en varm og sansefuld atmosfære.

Vil du give dig selv en ekstraordinær oplevelse, kan du vælge et Couple Swim Up Room, hvor du kan svømme til din terrasse. Eller hvorfor ikke en villa på 100 m2 med egen pool? Dem er der kun 8 af, så bestil i god tid.

 • Lufthavn: 30 km
 • Strand: 50 meter

Faciliteter

 • Pool
 • Mulighed for All Inclusive
 • Værelser med direkte adgang til pool
 • 4 restauranter
 • 2 barer
 • Te-bar med udvalg af lokal te
 • ‘Otentik’-oplevelser
 • Spa
 • Mulighed for villa med egen pool
 • Gratis Wi-Fi

Relaterede rejser

Andre hoteller på Mauritius

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.