Dronebillede af Paradise Cove Boutique Hotel

Paradise Cove Boutique Hotel

Paradise Cove Boutique Hotel, Mauritius

Ved en lille bugt på Mauritius’ nordlige kyst ligger en oase af fred og idyl. Paradise Cove Boutique Hotel er kun for voksne gæster (minimum 18 år) og et sandt ’hideaway’ gemt væk for nysgerrige blikke af en smuk halvø, der afskærmer bugten.

Hotellet er anlagt, således at gæsterne oplever en eksklusiv atmosfære i omgivelser, som indbyder til romantiske øjeblikke i tosomhed. De kun 75 værelser og suiter er alle på minimum 42 m2 og med egen balkon eller veranda, som giver udsigt til enten bugten eller hotellets velplejede have. Værelser og suiter er indrettet i bløde, lyse farver og med megen brug af lyst træ. De komplementerer hotellets stemning, der emmer af tidløs elegance.

Paradise Cove Boutique Hotel huser hele fire restauranter. Hovedrestauranten The Dining Room byder på moderne mauritisk mad i en chic atmosfære, mens den sofistikerede XO er hotellets sushi-restaurant. Under kokospalmerne ud til bugten ligger den romantisk fiske- og skaldyrsrestaurant, The Cove.  På halvøen ligger Peninsula restauranten under stråtækt tag med en betagende udsigt over havet og de pittoreske små øer i horisonten. Her kan du nyde et bredt udvalg af tapas fra middelhavsområdet.

De fire barer byder på hver sin stemning og sortiment, og har du lyst til at nyde et særligt glas, kan du besøge Rum Gallery, som har et eksklusivt udvalg af rom fra hele verden, eller vinkælderen S’Cellar, hvor sommelieren har udvalgt særlige vine fra sydlige halvkugle.

Paradise Cove Boutique Hotel er medlem af Small Luxury Hotels of The World.

Paradise Cove Boutique Hotel

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

På Paradise Cove Boutique Hotel er liggestolene spredt rundt på halvøen under stråtage, som små intime kærlighedsreder blandt palmer og bougainvilleaer. Små trapper fører ned i Det Indiske Oceans lune vand, men foretrækker du swimmingpools, kan du dase ved en af de hele fem pools. Her skal især fremhæves infinitypoolen på halvøen, hvor havet og poolen ser ud til at smelte sammen i horisonten. Skal afslapningen uddybes, kan du nyde en behandling i hotellets spa.

Bliver afslapningen imidlertid for intens tilbyder hotellet adskillige aktivitetsmuligheder til vands og til lands såsom yoga, tennis, cykler, windsurfing, kajakker, vandcykler og mange flere.

 • Direkte ved stranden
 • Lufthavn: 70 km

Faciliteter

 • 4 restauranter
 • 4 barer
 • 3 pools
 • Spa
 • Cykler
 • Tennis
 • Fitness
 • Vandsport
 • Mulighed for All Inclusive

Relaterede rejser

Paradise Cove Boutique Hotel

Andre hoteller på Mauritius

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.