Lakaz Chamarel Exclusive Lodge

Lakaz Chamarel Exclusive Lodge, Mauritius

Lakaz Chamarel Exclusive Lodge er en dejlig boutique lodge på den sydvestlige del af Mauritius - 400 meter oppe i Chamarels frodige bjerge. 2-3 nætters ophold her giver rig mulighed for at udforske dette smukke og frodige område af Mauritius på egen hånd. Lakaz Chamarel byder naturligvis på to swimmingpools, men hvis du ikke kan undvære en dukkert i havet mens du bor her, er der kun 10-15 minutters kørsel til strandene på Le Morne og Baie du Cap.

Udforsk Mauritius

Rundt om Lakaz Chamarel finder du en række fantastiske udflugtsmuligheder. Vi anbefaler bl.a. udflugter til nationalparken Black River Gorges, der omkranser Lakaz Chamarel. Her kan du tage på vandreture i de kuperede landskaber, og måske få et glimt af de sjældne lyserøde duer, grønne papegøjer og tårnfalke eller en af de 300 truede planter, som parken alle har været med til at redde fra at uddø.

Oplev også de charmerende kystbyer Black River og La Gaulette og udforsk områdets mange eventyrlige stier, der leder til dale, vandfald og bjergtoppe til fods eller på en af resortets gratis cykler.

Lakaz Chamarel Exclusive Lodge

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

I Chamarels bjerge finder du det lille, men personlige og charmerende hotel Lakaz Chamarel. Med sine tropiske haver, hvor ejerens datter har plantet smukke frugttræer, og nationalparken Black River Gorges i baghaven har her du en skøn oase med udsigt til både havet og bjergene. På Lakaz Chamarel hersker en varm, uprætentiøs og afslappet atmosfære. Du kan dase ved en af de to swimmingpools eller tage en af resortets cykler ned til en af områdets to idylliske strande, Morne og Baie du Cap.

Lakaz Chamarel tilbyder fem værelsestyper og suiter, som er spredt rundt om de tropiske omgivelser. Alle værelser og suiter er store og rummelige, og har solterrasse samt udendørsbad. Indretningen er i smagfulde jordtoner og i en æstetik inspireret af de mange kulturer og civilisationer, som har formet Mauritius’ historie. Med suiterne følger privat pool samt fantastiske udsigter over den tropiske have eller havet.

På Lakaz Chamarel kan du pleje krop og sjæl med spa og massage, yoga, sauna, saltvandspool eller lade sindet vandre i deres meditationslabyrint.  

Lakaz Chamarels restauranter serverer alle dagens måltider – fra den amerikansk inspirerede morgenmad til de autentiske mauritiske retter med masser af tropiske frugter, lokale grøntsager samt grillede fisk, skaldyr sprøde salater og masser af velsmag. Lakaz Chamarels bar byder på en bred vifte af kølige forfriskninger samt lækre cocktails og drinks.

 • Lufthavn: 30 km

Faciliteter

 • Restaurant
 • 2 pools
 • Bar
 • Spa
 • Cykler
 • Yoga
 • Gratis Wi-Fi
 • Udendørs bruser
 • Møbleret terrasse
 • Kaffe/te-faciliteter

Andre hoteller på Mauritius

Kvinde Kigger På Ipad

Få spændende rejsetilbud i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.