Rejser til Mauritius, Lakaz Chamarel Exclusive Lodge, Stemningsbillede fra Lakaz Chamarel Exclusive Lodge

Lakaz Chamarel Exclusive Lodge

Lakaz Chamarel Exclusive Lodge, Mauritius

Lakaz Chamarel Exclusive Lodge er en dejlig boutique lodge på den sydvestlige del af Mauritius - 400 meter oppe i Chamarels frodige bjerge. 2-3 nætters ophold her giver rig mulighed for at udforske dette smukke og frodige område af Mauritius på egen hånd. Lakaz Chamarel byder naturligvis på swimmingpool, men hvis du ikke kan undvære en dukkert i havet mens du bor her, er der kun 10-15 minutters kørsel til strandene på Le Morne og Baie du Cap.

Udforsk Mauritius

Rundt om Lakaz Chamarel finder du en række spændende udflugtsmuligheder. Vi anbefaler bl.a. udflugter til nationalparken Black River Gorges, der omkranser Lakaz Chamarel. Her kan du vandre i de kuperede landskaber og måske få et glimt af de sjældne lyserøde duer, grønne papegøjer og tårnfalke eller en af de 300 truede planter, som parken har været med til at redde fra at uddø.

Oplev også de charmerende kystbyer Black River og La Gaulette og udforsk områdets mange eventyrlige stier, der leder til dale, vandfald og bjergtoppe til fods eller på en af resortets gratis cykler. Du kan også cykle ned til de idylliske strande, Morne og Baie du Cap. 

Lakaz Chamarel Exclusive Lodge

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

I Chamarels bjerge finder du det lille, personlige og charmerende hotel Lakaz Chamarel. Stedet er omkranset af tropiske haver med smukke frugttræer plantet af ejerens datter og har nationalparken Black River Gorges næsten i baghaven. Her bor du i en skøn oase med udsigt til bjergene og fra den hyggelige lille bar på bakketoppen, er der udsigt til havet. På Lakaz Chamarel hersker en varm, uprætentiøs og afslappet atmosfære, og stedet er inspireret af de mange kulturer og civilisationer, som har formet Mauritius's historie. 

Lakaz Chamarel tilbyder fem værelsestyper og suiter, som er spredt ud i den tropiske have. Alle værelser og suiter er store og rummelige, og har solterrasse samt udendørs bad. Indretningen er i smagfulde jordtoner og mange af de håndlavede møbler er af tekoma-træ, som er indsamlet efter en cyklon og fremstillet af lokale kunstnere. Med suiterne følger privat pool samt fantastiske udsigter over den tropiske have eller havet. 

På Lakaz Chamarel kan du pleje krop og sjæl med spa og massage, yoga, sauna, to saltvandspools eller lade sindet vandre i meditationslabyrinten.  

Lakaz Chamarels restauranter serverer alle dagens måltider – fra den amerikansk inspirerede morgenmad til de autentiske mauritiske retter med masser af tropiske frugter, lokale grøntsager samt grillede fisk, skaldyr sprøde salater og masser af velsmag. Lakaz Chamarels bar byder på en bred vifte af kølige forfriskninger samt lækre cocktails og drinks.

 • Lufthavn: 30 km

Faciliteter

 • Restaurant
 • 2 pools
 • Bar
 • Spa
 • Cykler
 • Yoga
 • Gratis Wi-Fi
 • Udendørs bruser
 • Møbleret terrasse
 • Kaffe/te-faciliteter

Andre hoteller på Mauritius

Relaterede rejser

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.