Lagoon Attitude

Lagoon Attitude, Mauritius

Mellem den blå himmel og den turkis lagune ligger Lagoon Attitude langs den gyldne strand. Hotellet er kun for voksne, så her er fred og ro til at nyde lyden af fuglenes kvidren og bølgernes vuggen mod stranden, mens du sidder i skyggen af et enorm banyantræ.

Naturoplevelsen er i centrum på Lagoon Attitude, fra den blomstrende have til hotellets ’Marine Discovery Centre’, hvis primære opgave er at studere og beskytte livet i lagunen. Biologerne her deler gerne af deres viden og tager dig med på ture ud i lagunen. Her er ingen motoriseret vandsport, så intet forstyrrer idyllen.

På Lagoon Attitude er naturbeskyttelsen i højsædet, så hotellet har bl.a. udviklet sin egen solcreme, som er 100% naturlig og ikke skader korallerne. Denne solcreme er gratis tilgængelig under opholdet. Ønsker du kaffe og te på værelset, vælger du selv et glas med lige netop den ønskede variant fra deres særlige kaffe/te-rum. Hotellet har nemlig afskaffet al engangsplastik. Med et ophold på Lagoon Attitude har du truffet et grønnere valg.

Otentik' konceptet på Lagoon Attitude
Hotellet har et særligt ’Otentik’ koncept, som går ud på, at give gæsterne forskellige autentiske mauritiske oplevelser. De ansatte, som alle er fra Mauritius, har sammensat en række oplevelser og udflugter til lige netop de steder, som de kender og elsker, således at du har muligheden for at følge i de lokales fodspor rundt på øen. Det kan f. eks. være på en ’street food’ tur i hovedstaden Port Louis, hvor du oplever den mauritiske madkultur og de lokale markeder. Det kan også være en middag i hjemmet hos en af hotellets ansatte, hvor du bliver modtaget som gæster med sang og dans, familien hilser på, og I tilbereder og spiser et typisk måltid sammen. Mulighederne er mange, men fælles er ønsket om, at du skal lære det rigtige Mauritius at kende.

Lagoon Attitude

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

På Lagoon Attitude har du altid All Inclusive og med hele fem restauranter og fem barer, er der rige muligheder for varierede kulinariske oplevelser. Prøv bl.a. à la carte restauranten Kot Nou, som serverer lokale retter med fødderne i sandet eller den asiatiske Lemongrass. Til den lille sult kan du benytte Taba-J, som byder på lokal street-food.

Det autentiske mærkes tydeligt på hotellet i den hjemlige og gæstfri atmosfære skabt af personalet, som alle er lokale.

De 182 store og lyse værelser ligger spredt ud i haven i 3-etagers bygninger. Alle har egen møbleret terrasse eller balkon, og nogle har eget boblebad på balkonen.

  • Direkte ved stranden

Faciliteter

  • 3 pools
  • 5 restauranter
  • 5 barer
  • ‘Otentik’-oplevelser
  • Snorkelsti i lagunen
  • Vandsport
  • Marine Discovery Center
  • Spa
  • Tennis

Andre hoteller på Mauritius

Kvinde Kigger På Ipad

Få spændende rejsetilbud i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.