Mauritius La Pirogue Luftfoto

La Pirogue Mauritius

La Pirogue, Mauritius

La Pirogue er et af Mauritius mest ikoniske og allerførste hoteller. Og helt fortjent bevarer det sin velrenommerede status med sin klassiske strandluksus, smukke haver og hyggelige bungalows. Ønsker du at forlade strandidyllen for en stund, har du kun 5 minutters kørsel til Flic-en-Flacs charmerende byliv. Med et ophold på La Pirogue har du også adgang til søsterhotellet Sugar Beachs restauranter og faciliteter, og det føles nærmest som ét stort resort.  

La Pirogue

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Chic bohéme. Sådan beskrives det ikoniske La Pirogue helt fortjent på øens solrige vestkyst. Og her er lige nøjagtigt eksklusivt på en helt underspillet vis med integriteten i hævd. Med sin beliggenhed ved Flic-en-Flac bor du her ved en af øens allerbedste strande. Stranden er en kilometer lang og mindre lavvandet end ved sit søsterresort, Sugar Beach Mauritius. Her er selvfølgelig også et dejligt poolområde, hvor du kan slappe af og køle ned.

La Pirogue består af 248 bungalows, som ligger enkeltvis eller to-og to sammen spredt rundt i den store have fyldt med eksotiske planter og de karakteristiske slanke og høje palmer. Inspirationen stammer fra Mauritius små fiskerbyer, og der er en helt særlig og autentisk stemning i at bo her. Alle bungalows har privat terrasse og udsigt til haverne, lagunen eller stranden. Ønsker du at bo helt nede ved stranden anbefales strandpavillonerne, der også har plads til familier.

Fra morgen til aften venter dig skønne måltider på La Pirogues seks restauranter og barer, der byder på alt fra en overdådig morgenmadsbuffet, barbecue på stranden og fantastiske skaldyr og fisk. Samt selvfølgelig et stort udbud af eksotiske cocktails og skønne vine.

Med fem tennis- og én padlebane, fitnesscenter, strandvolley og forskellige former for kampsport er der ingen grund til at kede sig. Og mod et ekstra tillæg kan du også få personlig fitness- og tennistræner. På vandet er windsurfing, stand-up paddle, kajakker og mere også inkluderet.

Forkælelse og velvære venter i Cinq Mondes Spa med massage, hammam-bad og diverse behandlinger.

Golfspillere vil nyde at spille gratis på de Ile aux Cerfs og Tamarina kun et kvarter væk i bil.

De mindste kan hygge sig under kærligt opsyn i Sunlife Kids Club, mens teenagere kan hænge ud med jævnaldrende og tage på udflugter i Sunlife Teens Club.

  • Lufthavn: 50 km
  • Direkte ved stranden

Faciliteter

  • 6 restauranter
  • Pool
  • Padel
  • Tennisbaner
  • Spa
  • Vandsport
  • Fitness
  • Aktiviteter for børn i alle aldre
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.