Rejser til Mauritius, Friday Attitude, Solsenge med udsigt til Det Indiske Ocean

Friday Attitude

Friday Attitude, Mauritius

På den østlige side af Mauritius uspolerede kyst ligger Friday Attitude 3* ved den lille, fredfyldte fiskerby Trou d’Eau Douce. Her kan du nyde en fredfyldt ferie ved en fantastisk strand ud til det Indiske Ocean og samtidig møde det autentiske, farverige Mauritius.

Ansvarlig turisme og bæredygtig udvikling

Attitude-hotellerne er anerkendt for deres beundringsværdige indsats for at styrke den sociale, kulturelle og miljømæssige bæredygtighed. Den sociale ansvarlighed er dybt forankret i Attitudes værdier, visioner og drift og udmønter sig i alt fra medarbejdere til samarbejdspartnere, hotelbutik og aktiviteter. Alt sammen udvalgt med henblik på at styrke den sociale og økonomiske sammenhængskræft. Samtidig har Attitude-hotellerne mindsket deres negative påvirkning af miljøet med bl.a. eliminering af engangsplastic, minimering af vandspild samt ved implementeringen af aktiviteter, hvor gæster f.eks. kan være med til at rense havet og strandene for plastik og give det nyt liv på kreative workshops.

Friday Attitude

(Officiel hotelkategori 3,5 stjerner)

Friday Attitude er et både par- og familievenligt resort beliggende direkte ved en skøn, hvid sandstrand og en turkis lagune i Det Indiske Ocean.

Friday Attitude består af 50 værelser, som alle er indrettet lyst og enkelt med detaljer i træ, luftige linnedtekstiler og behagelige nuancer af hvid og beige. Du kan vælge mellem to værelsestyper: Standard værelse og Family værelse. Standard værelse (24m2) har terrasse eller balkon, stort badeværelse og plads til to voksne og et barn. Vi anbefaler varmt hotellets rummelige Family værelser (33m2), som udover terrasse eller balkon har et separat soveværelse til børnene. 

Foruden timer af solskin og varme ved hotellets pool og dejlige strand byder Friday Attitude også på autentiske møder med det farverige Mauritius. Med deres Otentik-koncept kan du komme til private middage hjemme hos de lokale ansatte, lave mauritiske retter med kokken, høre lokale musikere eller finde smukt og lokalt produceret kunsthåndværk i hotellets bazar. Deres Otentik Discovery-app viser dig vej til personligt udvalgte skatte og oplevelser på hele Mauritius.

Har du lyst til en aktiv afveksling fra strandlivet kan du spille petanque, beach volley og småspil på hotellet. Er du til vandsport kan du både snorkle, dykke, kitesurfe og komme på smukke udflugter med katamaran og både med glasbund. Børn (3-12 år) tages hjerteligt imod i den lille børneklub Ayo le Dodo.

I POZ (som betyder 'Take a Break') Spa kan du genoplade energien med afslappende massage og andre behandlinger.

Friday Attitude tilbyder tre restauranter, 90° East, Kot Nou og Taba-J, hvor du nyder alt fra typisk mauritisk streetfood til lokale specialiteter. Derudover finder du på hotellet også en stemningsfyldt bar og en hyggelig strandbar.

Grøn Profil med Travelife

På Friday Attitude er hensyn til miljøet en kerneværdi. Som en del af Green Attitude Foundation har hotellet dedikeret sig til at passe på øens ressourcer og støtte lokale bæredygtige initiativer. Hotellet er desuden Travelife certificeret og lever dermed op til en lang række internationale standarder om at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordrer gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Friday Attitude har du truffet et grønnere valg.

 • Direkte ved stranden
 • Lufthavn: 30 km

Faciliteter

 • Swimmingpool
 • Børnepool
 • Restauranter
 • 2 barer
 • Te-bar med udvalg af lokal te
 • Mulighed for All Inclusive
 • Familievenligt
 • ‘Otentik’-oplevelser
 • Spa
 • Cykler
 • Børneklub ved stranden

Andre hoteller på Mauritius

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.