Rejser til Mauritius, Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa, stranden

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa, Mauritius

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa er et elegant luksushotel med en smuk beliggenhed for foden af det 550 meter høje bjerge Le Morne Brabant, som er på Unescos verdensarvsliste. Resortet ligger ned til en 5 km lang blød sandstrand, som er en af de bedste på Mauritius, og på den anden side af det hvide sand glimter Det Indiske Ocean i blå nuancer.

På Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa er der fred og ro med fokus på afslapning i idylliske omgivelser. De 172 suiter er indbegrebet af tropisk elegance og ligger fordelt i små bygninger i hesteskoforme langs stranden. I centrum af hver hestesko ligger en swimming pool. Alle suiterne er på minimum 65 m2 og har egen balkon eller terrasse, som vender mod havet. Indretningen er i diskrete jordfarver og med udstrakt brug af lyst træ. I den fjerneste hestesko fra fællesområdet ligger resortets zen suiter, som kun er for voksne, med eget strandområde og pool. Et ophold her er ideelt, hvis du ønsker fred og idyl. Til de store familier eller venner, som rejser sammen, findes 3 villaer, som hver har 3 soveværelser, egen butler, egen pool og sit eget private stykke strand på godt 70 meter.

For foden af bjerget og omgivet af frodig tropisk vegetation ligger spaet som en fredfyldt oase og tilbyder diverse behandlinger. I en stråtækt pavillon med lette hvide gardiner kan du nyde din massage helt nede på stranden til lyden af bølgernes rolige vuggen. Spaet tilbyder også opvarmet pool, dampbad, fitnessrum og yoga i meditationsområdet.

Bliver afslapningen for intens kan du benytte en af resortets 3 tennisbaner eller spille bordtennis, fodbold eller boccia. Søsterhotellet Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa ligger ved siden af og tilbyder alskens vandsportsaktiviteter, som du kan benytte, når du bor på Dinarobin. Det samme gælder Paradis Golf med 18 huller.                 

Grøn Profil med EarthCheck

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa er EarthCheck sølv certificeret og lever dermed op til en lang række globalt fastsatte standarder inden for beskyttelse af miljø samt bæredygtig turisme. Herunder bl.a. begrænsning af CO2, spare på energi og vand, beskytte lokale økosystemer, sortering/genbrug af affald og meget mere. EarthCheck e anerkendt af GSTC (Global Sustainable Tourism Council). Med et ophold på Dinarobin Beachcomber Resort & Spa har du truffet et grønnere valg.

Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Den tropiske elegance på Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa ses også på restauranterne. L’Harmonie byder på overdådige buffeter, som du kan indtage indenfor i selve restauranten indrettet som en typisk kolonistils veranda eller udendørs på den store terrasse i skyggen af et palmetræ. Umami serverer velsmagende asiatiske retter blandt palmerne nær poolen, mens Dina’s tilbyder sunde retter baseret på lokale råvarer i klassisk bistrostil. Frokosten kan nydes på La Plage, som ligger på stranden og serverer lette retter i en afslappet atmosfære i stråtækte pavilioner.

For yderligere kulinarisk variation kan du også benytte de 4 restauranter på søsterhotellet Paradis Beachcomber Resort & Spa.

  • Direkte ved stranden
  • Lufthavn: 45 km

Faciliteter

  • 4 restauranter
  • 2 barer
  • Pool
  • Fitness
  • Børneklub
  • Tennis
  • Terrasse eller balkon
  • Gratis Wi-Fi

Relaterede rejser

Dinarobin Beachcomber

Andre hoteller på Mauritius

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.