Pool-området på Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude, Mauritius

På den nordlige spids af Mauritius, mellem den lille fiskerby Cap Malheureux og den livlige by Grand Baie, ligger det hyggelige resort Coin de Mire Attitude. Her møder du den ægte mauritiske stemning, hvor du straks føler dig velkommen og hjemme.

Værelserne og de to swimmingpools ligger i den tropiske have, og du skal blot lige krydse en lille vej for at komme ned til den dejlige strand med det gyldne sand. Her er naturligvis solstole og personale, så du kan bestille drikkevarer, som du nyder, mens du beundrer den spektakulære udsigt til øen Coin de Mire.

Dagens måltider indtages i restauranten Le Cap, hvor du til frokost og aften kan nyde den livlige atmosfære, mens kokkene tilbereder maden ved ’live cooking’ stationer. Fire dage om ugen er der desuden åbent til middag i den hyggelige mauritiske à la carte restaurant, Kot Nou. Til den lille sult tilbyder Taba-J dagligt mauritiske snacks og street-food.

Otentik' konceptet på Coin de Mire Attitude

Hotellet har et særligt ’Otentik’ koncept, som går ud på, at give gæsterne forskellige autentiske mauritiske oplevelser. De ansatte, som alle er fra Mauritius, har sammensat en række oplevelser og udflugter til lige netop de steder, som de kender og elsker, således at du har muligheden for at følge i de lokales fodspor rundt på øen. Det kan f. eks. være på en ’street food’ tur i hovedstaden Port Louis, hvor du oplever den mauritiske madkultur og de lokale markeder. Det kan også være en middag i hjemmet hos en af hotellets ansatte, hvor du bliver modtaget som gæster med sang og dans, familien hilser på, og I tilbereder og spiser et typisk måltid sammen. Mulighederne er mange, men fælles er ønsket om, at du skal lære det rigtige Mauritius at kende.

Grøn Profil med Travelife

På Coin de Mire Attitude er hensyn til miljøet en kerneværdi. Som en del af Green Attitude Foundation har hotellet dedikeret sig til at passe på øens ressourcer og støtte lokale bæredygtige initiativer.

Hotellet er desuden Travelife certificeret og lever dermed op til en lang række internationale standarder om at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordrer gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Coin de Mire Attitude har du truffet et grønnere valg.

Coin de Mire Attitude

(Officiel hotelkategori 3,5 stjerner)

Coin de Mire Attitude er det ideelle udgangspunkt for at udforske Mauritius og et skønt sted at bo som par eller familie. De 122 værelser har alle møbleret terrasse eller balkon med udsigt til den tropiske have.

Du kan slappe af på stranden lige på den anden side af en lille vej eller ved et af de to hyggelige poolområder i den velplejede og blomsterrige have. Vil du være aktiv er der et lille fitnessrum og tennis samt gratis udlån af vandcykler, kajakker og stand-up paddle board.

Under opholdet har du halvpension inkluderet, men du kan også vælge at tilkøbe All Inclusive. Med tre restauranter har du rige muligheder for varierede og velsmagende måltider på Coin de Mire Attitude.

Medbring eventuelt badesko, da der kan være koralstykker på sandbunden.

 • Strand: 50 meter
 • Lufthavn: 70 km

Faciliteter

 • 2 pools
 • 3 restauranter
 • Bar
 • Te-bar med udvalg af lokal te
 • Spa
 • Vandsport
 • Cykler
 • Børneklub
 • ‘Otentik’-oplevelser
Coin de Mire Attitude

Andre hoteller på Mauritius

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.