The Residence Falhumaafushi

The Residence Maldives at Falhumaafushi, Maldiverne

I Maldivernes uberørte Gaafu Alifu atol inviterer The Residence Falhumaafushi 5* til afslapning, romantik og fabelagtig snorkling fra stranden til husrevet. Fra den internationale lufthavn i Male flyver du 55 minutter over Maldivernes atolhav til lufthavnen på øen Kooddoo, hvorefter en båd tager dig de sidste 5-10 minutter mod de hvide strande ved The Residence Falhumaafushi.

The Residence Maldives at Falhumaafushi

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

The Residence Falhumaafushi forkæler dig med autentisk skønhed og afslappet boutique-stemning. Du bor i en elegant villa enten på stranden og eller på pæle i lagunen. Mange villaer har egen pool, men resortet har selvfølgelig også et dejligt poolområde med bar. De 94 villaer varierer fra fx 138 m2 inkl. udearealer for en Beach Villa til 282 m2 for en Water Pool Villa med to soveværelser.

Du har adgang til et utal af aktiviteter fra vandsport over yoga til spa, og som noget unikt for Maldiverne er The Residence Falhumaafushi forbundet med søsterresortet The Residence Dhigurah via en kilometerlang træbro, der går gennem lagunen og forbi en smuk sandbanke. Begge steder er fantastisk snorkling fra stranden, og der er dykkercenter, hvis du vi dybere ned i atolhavet.

Du har din egen cykel og kan frit benytte alle faciliteter begge steder. Det betyder bla. adgang til 6 restauranter.  Hjemme på The Residence Falhumaafushi kan du spise med tæerne i sandet på Sunset Grill. Romantiske Falhumaaa er anlagt på pæle over vandet. Og hovedrestauranten The Dining Room er bistro og moderne verdenskøkken med udsigt over stranden.

  • Direkte ved stranden
  • 1½ time med indenrigsfly og speedbåd

Faciliteter

  • 3 restauranter
  • 2 barer
  • Pool
  • Spa
  • Dykkercenter
  • Vandsport

Andre hoteller på Maldiverne

Kvinde Kigger På Ipad

Få spændende rejsetilbud i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.