Rejser til Maldiverne, The Residence Maldives at Dhigurah, Pool og terrasse i deluxe beach pool villa

The Residence Maldives at Dhigurah

The Residence Maldives at Dhigurah, Gaafu Alifu atollen, Maldiverne

Med snorkelmaske og svømmefødder svømmer du roligt rundt over det uberørte koralrev. En rokke glider majestætisk forbi, mens store stimer af farvestrålende fisk underholder blikket med bølgende bevægelser, og en skildpadde nysgerrigt titter frem bag korallerne. Tilbage på stranden bryder vindens hvislen i træerne og fuglenes sang lyden af bølgerne, der rytmisk duver ind mod bredden.

Et ophold på The Residence Dhigurah giver dig det bedste af Maldiverne. Med sin isolerede beliggenhed i den sydlige Gaafu Alifu atol langt fra beboede øer, sejlruter og med kun søsterhotellet i nærheden får du her den uspolerede maldiviske natur. Det frodige koralrev, som nemt nås fra stranden, giver snorkeloplevelser i verdensklasse, og det er oplagt at tage en cykeltur under palmernes kroner og den tætte vegetation på den 2 km lange ø. Måske du gør holdt ved den 42 meter lange infinity pool, hvorfra du kan nyde udsigten over den turkisblå lagune. Skal forkælelsen uddybes, kan du fortsætte til hotellets spa beliggende langs kysten på pæle i havet.

Oplevelses- og aktivitetsmulighederne står nærmest i kø på The Residence Dhigurah. Du kan udforske lagunens klare vand fra en kajak eller et windsurfbræt, og det åbne hav åbenbares fra en katamaran eller på en sejltur efter delfiner. Hotellets dykkercenter arrangerer ture til området bedste dykkersteder. Er du til mere fart, tilbyder hotellet både vandski, jetski og meget mere. Tag gerne børnene med, for her er aktiviteter for alle aldre.

Når sulten melder sig, tilbyder The Residence Dhigurah 3 restauranter. The Dining Room byder på overdådige buffeter med internationale retter og specialiteter fra Asien og Det Indiske Ocean, mens Li Bai serverer moderne fortolkninger af autentiske kantonesiske retter i den frodige haves fredfyldte omgivelser. Café del Sol ligger ved poolen og tilbyder internationale klassikere som burger, pizza og pasta, men også tapas fra middelhavsområdet. Barerne The Beach Club og Long Island serverer farvestrålende drinks med udsigt til solnedgangen over det endeløse blå hav.

Ønsker du yderligere kulinarisk variation, kan du bestille bord på restauranterne på søsterhotellet, som nås via en 1 km lang gangbro over lagunen.

The Residence Maldives at Dhigurah

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

På The Residence Dhigurah er omgivelserne elegante og naturen idyllisk uberørt. De 173 villaer er alle på minimum 150 m2 og alle har egen pool. Afskærmet af den frodige vegetation er strandvillaerne ganske private, mens lagoon villaerne og vandvillaerne er bygget på pæle i havet enten langs strandbredden eller langs den lange træbro, som snor sig ud i havet. Til de store familier findes villaer med 2 soveværelser – både på stranden og på pæle. Villaerne er alle stilfuldt og komfortabelt indrettede med træ, flet og tekstiler i lyse farver.

Hotellets tre restauranter byder på noget for enhver smag. The Dining Room tilbyder overdådige buffeter med specialiteter fra Asien og Det Indiske Ocean. I løbet af dagen kan du i Café del Sol nyde lette tapas-anretninger med inspiration fra middelhavskøkkenet kombineret med klassiske burgere, pizzaer med mere. Omgivet af den frodige have byder Li Bai på delikate, moderne kantonesiske retter.

I dagens løb kan du nyde en eksotisk drink i The Beach Bar, og Long Island er det perfekte sted at nyde en cocktail med udsigt til solnedgangen. For yderligere variation kan du også benytte restauranterne på søsterhotellet, og måske du også ønsker at benytte muligheden for en privat picnic på en øde ø.

  • Direkte ved stranden
  • 1½ time med indenrigsfly og speedbåd

Faciliteter

  • 3 restauranter
  • 2 barer
  • Pool
  • Spa
  • Dykkercenter
  • Vandsport
  • Fitness
  • Børneklub

Relaterede rejser

The Residence Maldives at Dhigurah

Andre hoteller på Maldiverne

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.