Meeru Island Resort & Spa

Meeru Island Resort & Spa, North Male atollen, Maldiverne

Speedbåden bryder bølgerne på det dybblå hav. I horisonten kommer en frodig grøn ø til syne med brede hvide sandstrande og omkranset af en turkisblå lagune. Dette er Meeru Island Resort & Spa, som ligger på en relativt stor ø i maldivisk målestok, nemlig ca. 1200 x 350 meter. Her finder du et væld af aktiviteter både til vands og til lands, så ønsker du en aktiv ferie i smukke omgivelser, er Meeru Island Resort & Spa et godt valg.

Meeru Island er omkranset af et husrev, som der to gange dagligt arrangeres snorkelture til. Ud fra øens nordspids går en afmærket snorkelsti, som du selv kan svømme langs, og for de mindre øvede arrangeres snorkelundervisning i lagunen tre gange ugentligt. I lagunen og nær stranden har hotellet iværksat projekt ’Coral Garden’, hvor der genplantes koraller, og resultatet kan ses ved en svømmetur i det klare vand.

Øen er inddelt i to zoner: En for familier og en for par – begge med dertilhørende restauranter, barer og poolområder. Brede lyse sandstier forbinder øens områder, og hvis du synes, at afstandene er for store til fods, kan der lejes cykler til både voksne og børn.

Meeru Island Resort & Spa er Travelife-certificeret og lever dermed op til en lang række internationalt fastsatte standarder om at spare på energi og vand, affaldssortere, begrænse madspild og brug af plastic, passe på natur og dyreliv – og opfordrer gæster til at gøre det samme. Med et ophold på Meeru Island Resort & Spa har du truffet et grønnere valg.

Meeru Island Resort & Spa

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Meeru Island er det perfekte sted for dig, der ønsker at bo i smukke omgivelser med mulighed for mange aktiviteter. Langt hovedparten af de 284 villaer ligger ved stranden og på pæle i havet. Du finder i alt seks restauranter og seks barer fordelt ligeligt i øens par- og familiezoner.

To gange dagligt arrangeres bådture til snorkeloplevelser ved øens husrev, men du kan også selv snorkle ud fra øens nordlige spids ved at følge den afmærkede snorkelsti. Lagunen indbyder til vandsportsaktiviteter både med og uden motor.

Et ophold på Meeru Island Resort & Spa er med helpension, men All Inclusive kan tilkøbes, således at der er helt styr på feriebudgettet.

  • Direkte ved stranden
  • Speedbåd: 1 time fra Male

Faciliteter

  • 3 restauranter
  • Pool
  • Snorkelsti i lagunen
  • Dykkercenter
  • Spa
  • Motoriseret vandsport
  • 9-huls golfbane
  • Tennis

Relaterede rejser

Andre hoteller på Maldiverne

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.