Hør om de bedste hoteller på Maldiverne til din rejse

Hoteller på Maldiverne

Vi har håndplukket de bedste hoteller på Maldiverne

Hvert hotel ligger på sin egen lille paradisø uden andre hoteller eller lokal beboelse. Du bor ofte i hyggelige og private bungalows og villaer, og arkitekturen er fint tilpasset de naturlige omgivelser. Langt de fleste af Maldivernes hoteller har fint koralsand på gulvet i fællesarealerne og er præget af afslappet stemning på bare fødder. Hvilken koralø du finder bedst, afhænger helt af, hvad du ønsker at opleve på din ferie i Maldiverne. Vil du helst tilbringe det meste af dagen med snorkling blandt farverige fisk og koraller, er et resort med husrev det bedste valg for dig, for her skal du ikke bruge tid på transport til og fra koralrev.

De fleste hoteller på Maldiverne har fokus på selvforkælelse og har egen spa, yogaundervisning eller mulighed for massage.

Hos Profil Rejser har vi besøgt de forskellige resorts på Maldiverne og kan guide dig til præcis det resort, som vil opfylde dine feriedrømme. Fortæl os, hvad der er vigtigt for dig på din ferie – så finder vi det til dig.

Halvpension, helpension eller All Inclusive?

Profil Rejser tilbyder ferier på Maldiverne med morgenmad, halv- eller helpension samt All Inclusive, og maden er generelt afvekslende og veltilberedt. Da der ikke findes alternative spisesteder, anbefaler vi at bestille ophold med helpension eller All Inclusive på Maldiverne.

Anbefalede hoteller på Maldiverne

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.