Husrevet ligger meget tæt på stranden visse steder

Embudu Village

Embudu Village, Maldiverne

En rejse til Embudu Village er som en rejse til Maldiverne af i går. Her oplever du det autentiske Maldiverne både over og under havets overflade.

Under overfladen på det turkisblå hav stråler det farverige koralrev, som omkranser øen. Her myldrer det med spraglede fisk, og revet nås nemt fra stranden med et par svømmefødder. Vil du prøve mere, tilbyder dykkercentret udflugter og dykkerture med erfarne instruktører til nærliggende snorkel- og dykkerområder.

På land mærker du den venlige og familiære atmosfære, som får mange gæster til at vende tilbage igen og igen. Det skyldes i høj grad, at både hotelchefen og mange af de ansatte har været her i rigtigt mange år og med åbne arme inviterer gæsterne ind i ’Embudu-familien’.

På Embudu Village værnes der om naturen, miljøet og lokalbefolkningen. Melonerne på morgenbuffeten er dyrket på nærliggende øer, og om aftenen griller restauranten friske fisk købt direkte af de lokale fiskere. Når du i badet renser dagens sand og salt af dig, er det med vand opvarmet af solceller.

Nyd en eksotisk drink eller juice med fødderne i sandet og lyt til bølgernes rolige vuggen ind mod stranden. På Embudu Village er der fred og ro, da her ikke er nogen form for motoriseret vandsport til at bryde roen og naturoplevelsen. Af vandsport tilbydes kajak, windsurfing og stand-up paddle, men du kan også komme på en fisketur eller en udflugt til en lokal ø.

Embudu Village nås på ca. 20 minutter med speedbåd fra Male lufthavn.

Embudu Village

(Officiel hotelkategori 3 stjerner)

Embudu Village byder på fin snorkling direkte fra stranden og en rolig og autentisk atmosfære.

De kun 122 værelser er rummelige, men enkelt indrettede. Vælg mellem Superior værelser, der ligger som rækkehuse få skridt fra stranden og lagunen, eller Water Bungalow bygget på pæle i havet, men uden direkte adgang til havet via en trappe. Alle værelser har en møbleret terrasse.

Hotellets restaurant byder på varierede buffeter med vekslende temaer til alle dagens måltider.

Af vandsport tilbydes kajak, windsurfing, stand-up paddle, fisketure, snorkel- og dykkerture og udflugter til en lokal ø.

  • Direkte ved stranden
  • Speedbåd: 20 min. fra Male

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Godt husrev
  • Dykkercenter
  • Udflugter
  • Spa
  • Gratis Wi-Fi
  • Kaffe/te-faciliteter

Relaterede rejser

Andre hoteller på Maldiverne

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.