Zannier Hotels Bai San Ho

Zannier Hotels Bai San Ho, Quy Nhon, Vietnam

I en fredfyldt bugt, omgivet af grønklædte bakker, rismarker og en bred hvid sandstrand finder du resortet Bai San Ho – hvilket betyder ”Koralbugten”. Dette skjulte paradis ligger på en fjerntliggende halvø langt fra de store turiststeder, og er det perfekte tilflugtssted for en fredfyldt og luksuriøs ferie.

Essensen og filosofien bag hotellet er et ønske om at dele Vietnams rige kultur og historie gennem en sanselig rejse. Og alle sanser vil med garanti også blive tilfredsstillet. For glæd dig til at bo i smukke omgivelser, at nyde stilheden langt fra byens stress og larm, til at forkæle smagsløgene med kulinariske retter som både smager og dufter himmelsk og til at lukke øjnene og nyde en massage-, krops- eller ansigtsbehandling i hotellets spaområde.

Zannier Hotels Bai San Ho

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Luksuriøse villaer og en fredfyldt palmestrand.

Resortet tilbyder oplevelses- og aktivitetsmuligheder for enhver smag. Gå en tur lang stranden, tag en dukkert i havet eller i hotellets fælles pool, hold motionen ved lige i fitnesscenteret, dyrk yoga og aerobic, spil tennis, badminton, volleyball, bordtennis eller petanque. Lær at windsurfe, stå på paddleboard, sejl i kajak eller Hobie Cat, tag på snorkeltur og prøv lykken som fisker for en dag. Du kan også udforsk lokalområdet på en guidet udflugt på cykel, til fods eller med bil – eller på egen hånd.

Når sulten melder sig, kan du vælge mellem hotellets tre restauranter. Bá Hai som tilbyder traditioneller lokale retter, som ”bedstemor” lavede dem. Mere autentiske bliver det næppe. På stranden finder du Láng Chái hvor du bl.a. kan få grillet fisk og skalddyr, som lokale fiskere dagligt leverer, og i Nhá Ó, kan du både nyde kulinariske specialiteter fra det internationale køkken og en smuk panoramaudsigt.

Resortets 71 villaer ligger i en palme- og bambuslund og på toppen af en bakke. Alle er opført i naturmaterialer, træ og bambus i en moderne genfortolkning af ældgamle vietnamesiske byggeteknikker og med respekt for omgivelserne og miljøet.

Villaerne er rustikke, smagfulde og luksuriøst indrettet med vietnamesiske artefakter, silke og håndlavet møbler udført i genbrugstræ og bambus.   

Paddy Field Villa har udsigt over rismarker, Hill Pool Villaer har udsigt over de grønklædte bakker og Bai San Ho bugten, mens Beach Pool Villaerne ligger med direkte adgang til den hvide sandstrand. Rejser i mange sammen, kan vi varmt anbefale et ophold i en Grand Bay Pool Villa. Den mindste på 241 m2 indeholder bl.a. 3 soveværelser, et stort indendørs opholds- og spiseområde samt en 110 m2 træterrasse med egen pool. I kan også vælge at bo i en 304 m2 stor villa med 4 soveværelser, opholds- og spiseområde og en 225 m2 træterrasse med egen pool. Begge har en storslået panoramaudsigt over bugten.  

 • Lufthavn: 65 km
 • Nærmeste by: 35 km
 • Direkte ved stranden

Faciliteter

 • Pool
 • Gratis Wi-Fi
 • 3 restauranter
 • Bar
 • Spa
 • Fitness
 • Aircondition
 • Udflugter

Andre hoteller i Vietnam

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.