Pu Luong Eco Retreat

Pu Luong Eco Retreat, Pu Luong, Vietnam

På Pu Luong Eco Retreat venter et autentisk ophold i det nordvietnamesiske højland. De traditionelle vietnamesiske pælehuse ligger spredt op ad en frodig bjergskråning, og udfolder en betagende udsigt over dalens rismarker og bjergene i horisonten.

Social og miljøvenlig bæredygtighed
Pu Luong Eco Retreat er bevidste om at skabe en social bæredygtig og miljøvenlig turisme. Hotellet anvender lokalt producerede produkter, råvarer, kunstgenstande og samarbejdspartnere for at støtte den sociale sammenhængskraft og økonomi. Derudover gør Pu Luong Eco Retreat en dyd ud af at genbruge og minimere mængden af affald, skadelige kemikalier og vandspild.

Pu Luong Eco Retreat

(Officiel hotelkategori 3 stjerner)

Pu Luong-regionen er en for mange ukendt del af Nordvietnam. Derfor findes her en helt særlig fredfyldt atmosfære i de smukke landskaber af grønne rismarker, rullende bjergpas og idylliske landsbyer. Pu Luong Eco Retreat består af en række stråtækte bungalows, der ubemærket snoer sig op ad bjergsidens frugttræer, køkkenhaver og tætte tropiske skov.

Værelserne (42-50m2) er rustikt og charmerende indrettet, og byder på overdækkede terrasser med betagende udsigter over dalen. Rejser du med en større gruppe (op til 16 personer) tilbyder Pu Luong Eco Retreat et unikt hold i et stort og traditionelt hus.

I en tidligere fiskedam finder du en infininty pool med traditionel vandtilførsel fra bjergenes friske kilder.   Poolen slutter ud i en spektakulær udsigt til horisontens bjergpas og de grønne rismarker nedenfor.   

I en lille intim, stråtækket hytte omsluttet af skov ved en lille sø finder du deres spa, hvor du kan nyde massage og diverse behandlinger.

Pu Luong Eco Retreats restaurant finder du højt oppe ad bjergsiden. Den enkle restaurant er indrettet på autentisk vis med møbler og lamper i bambus, og her kan du nyde alle dagens måltider. Maden er autentisk thai og baseret på friske, lokale ingredienser og egenproduktionen.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.