Hotel de l'Opera

Hotel de l'Opera, Hanoi, Vietnam

Hotel de l’Opera er et flot og stilfuldt førsteklasseshotel med en fantastisk placering i hjertet af byens franske kvarter. Der er få minutters gang til byens operahus og Hoan Kiem-søen og ca. 10 min gang til den gamle bydel.

Indretningen kombinerer kolonitidens arkitektur med den franske Belle Èpoque-æras operahuse og varietéteatre med store lysekroner, forgyldte spejle, fløjlsmøbler og farvestrålende mosaikker tilsat et strejf af moderne lyse farver.

Hotel de l'Opera

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Glamouriøst boutiquehotel i Hanois franske kvarter.

På hotellets tredje sal finder du en opvarmet pool, som er delvist udendørs, samt et fitnesscenter og spaområde. Det er også her du kan slappe af på solterrassen efter en dag med udflugter og sightseeing.

Vælg mellem hotellets to stilfulde restauranter. Den elegante Satine Restaurant, der ligger i hjertet af hotellets 8-etagers centrale gårdhave, som tilbyder lækre vietnamesiske specialiteter. Eller Café Lautrec – en restaurant i brasserie-stil, der tilbyder à la carte og buffetretter med vægt på retter fra middelhavets køkken. 

Nyd din yndlingsdrink i La Fée Verte Bar, som betyder ”den grønne fe” og er opkaldt efter 1800-tallets grønne drik, absint. Denne moderne cocktail-lounge er inspireret af parisiske caféer fra det tidlige 20. århundrede.

Hotel de l’Opera har 107 værelser og suiter. Fælles for alle gælder, at de er elegant møbleret i samme stil som resten af hotellet. Nogle vender ud mod den indre gårdhave, mens andre vender mod byen eller operahuset.

Alle værelser og suiter har trægulve og indeholder som minimum aircondition, tv, telefon, Wi-Fi, minibar, kaffe/te-faciliteter og værdiboks.

  • Lufthavn: 30 km
  • Centrum: 0 km

Faciliteter

  • Pool
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
  • Spa
  • Fitness
  • Aircondition

Andre hoteller i Vietnam

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.