Vietnam Mai Chau Avana Retreat Mainpool

Avana Retreat

Avana Retreat, Vietnam, Mai Chau Valley

På en vandretur gennem Mai Chaus bjergrige skove, floder og rismarker blev et betagende vandfald fundet i det skjulte. Et så betagende sted, at det måtte deles med andre. Men også passes på og beskyttes. Derfor blev luksusresortet Avana Retreat opført i dybeste respekt for naturen og det lokale liv og historie. 

Avana Retreat

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Uberørte vandfald, smukke risterrasser og bølgende, grønne bjerge danner de magiske omgivelser for det moderne luksusresort Avana Retreat i Vietnams nordvestlige landdistrikt Mai Chau.

Avana stammer fra ordet ”A-yana”, der betyder ”smukke blomst”. Og som enhver anden smuk og skrøbelig blomst skal disse enestående omgivelser passes og plejes med omhu og kærlighed. Og det bliver de på Avana Retreat, der tager sætter en ære i nænsomt at bevare landskabernes skønhed og det lokale kulturliv. 

Resortet består af 36 bungalows, suiter og villaer, som står nænsomt spredt op den frodige bjergskråning omgivet af vandfald og rismarker. De er alle opført efter lokal Hmong-tradition på pæle og med flettede tage, der køler om sommeren og varmer om vinteren. Indretningen er luksuriøs men i en varm, autentisk vibe med mørkt træ og lokale kunsthåndværk.

Vi anbefaler særligt Bauhinia Mountain Suite (98m2) til par og Lantana Mountain Bungalow (124m2) med to soveværelser til familier – begge har skøn balkon og udsigt til bjerge, dal og rismarker.

I de to Senna Hilltop Pool Villaer  (194m2 og 229m2) venter den ultimative oplevelse på Avana Retreat. I disse store villaer har du nemlig masser af plads udenfor og indenfor, storslået udsigt og din helt egen infinity pool.

Avana Retreats byder også på store kulinariske oplevelser på deres Green Chili Restaurant og Cloud Pool Bar. Her indgår sæsonens lokale råvarer fra området omkring Mai Chau i smagfulde og delikate anretninger med smage af det autentiske Vietnam.

Resortet byder på et væld af aktiviteter. Tag på eventyr i åben jeep, se film i udendørsbiograf, gå i vietnamesisk kokkeskole, sejl i kajak på Ba Khan Lake eller udforsk den omkringliggende jungle og små minoritetssamfund. Her også en spændende skattejagt og en klub for de mindste.

  • Lufthavn: 185 km

Faciliteter

  • Infinity-pool
  • Mulighed for villa med egen pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Udflugter
  • Gratis Wi-Fi

Andre hoteller i Vietnam

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.