Grønt område

Vejret i Singapore

Rejsevejret i Singapore

Singapore ligger nær ækvator, og har et typisk tropisk klima med en del regn, høje og stabile temperaturer samt høj fugt året rundt. Temperaturer og fugtighed ændrer sig ikke meget fra måned til måned, men der kan forefindes stor variation time fra time alt efter, hvor højt solen står på himlen. Som ø har Singapore et kystligt klima med relativt moderate temperaturer - den højest målte temperatur er 36° C -samt kølende briser fra havet.

Sæsoner i Singapore

Sæsonerne i Singapore er defineret af to monsuner. Den vådeste og mest blæsende periode kommer under nordøst-monsunen fra november til marts. Omvendt er den tørreste periode med mindst vind mellem maj og september. April og oktober er intermonsun-perioder med intense regnskyl og tordenvejr om eftermiddagen.

Temperature i Singapore

Bedste tid at rejse: maj-september.
Temperaturene i Singapore varierer ganske lidt fra måned til måned. Temperaturene falder sjældent under 23-25 ºC om natten og stiger sjældent over 30-33 ºC om dagen. Maj og juni er de gennemsnitligt set varmeste måneder (27.4.ºC), mens december og januar er de koldeste (25.8ºC).

Din rejse - vores ansvar

Viste klimatabeller er baseret på middelværdier, målt over 30 år, fra officielle meteorologiske vejrstationer. Disse data er indsamlet af meteorologisk institut i Sverige, der indgår i WMO (World Meteorological Organization). For yderligere oplysninger henvises også til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.