The Warehouse Hotel

The Warehouse Hotel, Singapore, Sydøstasien

Singapores fortid, nutid og fremtid smelter sammen på designhotellet The Warehouse ved Singapore River. Hotellets historie går helt tilbage til 1895, hvor det som pakhus var en vigtig del af Singapores levende handelsruter. Derfor var det i gamle dage også omgivet af et mildest talt broget kvarter med lyssky aktiviteter, spillebuler og sømænd på jagt efter prostituerede. I dag er meget forandret, men pakhuset har formået at bevare sin sjæl og historiske atmosfære i de industrielle rammer med et råt og moderne udtryk.

The Warehouse Hotel åbnede i 2017, og er en del af de internationalt anerkendte Design Hotels.

The Warehouse Hotel

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Langs Singapore River over for det livlige Roberston Quay-kvarter ligger det moderne designhotel, The Warehouse 4*, i et pakhus fra 1895. Pakhuset, der tidligere husede alverdens krydderier, er nu et moderne, elegant og skarpt designet hotel fyldt med detaljer og elementer fra sin spændende historie.

Hotellets 37 værelser er fordelt i to etager. Indretningen er konsekvent udført med skarpe linjer og industrielle materialer i træ, jern, beton og glas som en hyldest til fortiden. Dog sørger værelsernes individuelle detaljer, overraskende lysindfald, lækre møbler og taktile elementer samt de dæmpede farvenuancer af grå, sort og grøn for en behagelig atmosfære. Vi anbefaler værelserne (The River View Suite, River View Loft og the River View Mezzanine) på øverste etage, hvor værelserne har befriende højt til loftet.

Aprops højt oppe, så har The Warehouse Hotel en fantastisk infinity pool øverst oppe på tagterrassen!

Maden er også himmelsk på hotellet. Restaurant Po er anført af den trendy chefkok, Willin Low, som inspireret af sin bedstemors mad (Po betyder bedstemor på mandarin), har løftet det moderne Singapore køkken til nye højder. Forvent smagfulde skaldyr og grillede specialiteter med dybe smage og smukke anretninger. Om aftenen summer den stemningsfulde hotelbar af liv med smagfulde drinks og cocktails, der repræsenterer stedets historie.

  • Centrum: 1 km
  • Lufthavn: 21 km

Faciliteter

  • Infinity-pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Gratis Wi-Fi
  • Inkl. morgenmad
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.