Villa Samadhi

Villa Samadhi, Kuala Lumpur, Malaysia

Samadhi betyder på indonesisk selvfordybelse, hvilket er grundstenen i Villa Samadhi. I et komfortable miljø omgivet af havens skønhed giver resortet dig et pusterum, hvor du har mulighed for at komme helt ned i gear. Villa Samadhi ligger kun 10 minutter fra hjertet af Kuala Lumpur i et eksklusivt kvarter.

Villa Samadhi

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

I midten af Villa Samadhi ligger lagunen, der snor sig forbi villaerne. Med liggestole placeret langs lagunen er det et perfekt sted at lade op enten i solen eller under parasollen. På kanten af lagunen finder du resortets spisestue. Under et svævende loft vil du kunne nyde lokale og vestlige retter bestående af sæsonbetonede råvarer. Her vil tjenere præsentere dig for den lokale madkultur.

Resortet har i alt 21 luksuriøse og store villaer. Designet er rustikt og bærer præg af traditionel malaysisk arkitektur med vægt på bæredygtighed for at bevare det lokale miljø. Villaerne er bygget af bambus og andre lokale materialer fra "Orang Asli", som er indfødte stammer i Malaysia. Villaerne egner sig primært til par. Hotellet tilbyder fem forskellige typer villager i forskellige størrelser.

  • Centrum: 2 km
  • Lufthavn: 30 km

Faciliteter

  • Aircondition
  • Pool
  • Restaurant
  • Gratis Wi-Fi
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.