The Datai

The Datai, Langkawi, Malaysia

The Datai har alt det bedste du kan få på Langkawi. Egen paradisstrand, uberørt og frodig regnskov, førsteklasses service samt fred og ro i eksklusive og private omgivelser.

Resortet har siden åbningen i 1993 vundet flere priser for sin unikke arkitektur, sit gastronomiske køkken og vundet prisen som ”Worlds Best Luxury Island Resort”.

The Datai

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Resortet er opført med respekt for naturen på en bjergskråning omgivet af en 10 millioner år gammel regnskov med en overflod af planter og dyreliv. Her iblandt den langhalede makak abe, gekkoer, flyvende lemurer og næsehornsfugle. Du har udsigt til turkisblåt vand, små grønklædte tropiske øer og den idylliske hvide sandstrand i Datai bugten, som ifølge National Geographic er blandt verdens 10 bedste strande.

Både arkitekturen, indretningen, servicen, gastronomien og den unikke placering er helt i top. I baghaven ligger en af de fineste golfbaner, og trænger du til at slappe af, så har hotellet en spa med et stort udvalg af forskellige selvforkælelses muligheder, der også har placeret The Datai blandt finalisterne på listen over "Worlds Best Spa Resorts."

På stranden kan du prøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter, som f.eks. havkajak, snorkling og windsurfing. Efter en dag med udflugter eller aktiviteter, sand mellem tæerne og en svalende dukkert i Andamanerhavet eller poolen, kan du blive fortryllet af regnskovens lyde, mens du forkæler dig selv i en af The Datai’s fem restauranter og barer.

The Datai tilbyder forskellige værelsestyper, suiter og villaer med egen pool og butlerservice. Canopy Collection værelser og suiter ligger i hovedbygningen og er et godt valg, hvis du ønsker at være i nærheden af den lækre hovedpool, restauranter og lobby loungen.

Gemt inde i den frodige tropiske regnskov finder du de elegante Rainforest Collection Villaer, som er opført på pæle. Et perfekt valg hvis du ønsker at bo i fredfyldte omgivelser midt i naturen. Her kan du vælge mellem tre forskellige villaer, med eller uden privat pool, eller den store familie kan bo med 5 soveværelser med eget badeværelse, to spisestuer, dagligstue, loungebar, lille fitnessrum, 24-timers butlerservice og privat pool.      

Direkte på den uberørte hvide sandstrand i Datai bugten ligger The Beach Collection villaerne. Vælg mellem One-Bedroom Villa eller Two-Bedroom Villa. Strandvillaerne er indrettet med en separat stue i åbent plan og med højt til loftet. Soveværelserne ligger ud til den private solterrasse og pool. 

Fælles for alle værelser, suiter og villaer er, at de er smagfuldt indrettet med lækre møbler, kingsize senge eller to enkeltsenge, siddearrangement med sofaer, skrivebord, et rummeligt badeværelse og møbleret balkon. 

 • Lufthavn: 28 km
 • Direkte ved stranden

Faciliteter

 • 1 familiepool
 • 1 voksenpool
 • 5 restauranter
 • Bar
 • Gratis Wi-Fi
 • Butler service
 • Spa
 • Fitness
 • Vandsport

Relaterede rejser

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.