Seven Terraces

Seven Terraces, Penang, Malaysia

Seven Terraces er et atmosfærefyldt hotel fyldt med smukke og historiske anglo-kinesiske detaljer og en unik beliggenhed i det historiske George Town. Hotellet ligger tæt på Penangs ældste taoistiske tempel og en række af byens største seværdigheder, attraktioner og museer.

Seven Terraces

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Seven Terraces blev opført i slutningen af det 19. århundrede som klassiske sydkinesiske rækkehuse. I dag er husene omdannet til hotel med stor respekt for stedets dybe historie. De rummelige værelser og suiter er fyldt med dekorative detaljer fra den traditionelle sydkinesiske arkitektur og den historiske forbindelse til England. Ligeså snart du træder ind på hotellet, vil du fascineres af de mønstrede stengulve, de smukt udskårne træmøbler og de betagende kunstgenstande fra fortiden.

På hotellet finder du en række smukke terrasser, åbne pladser og luftbrønde, der giver et naturligt lys og en luftig ventilation. I stuen ligger receptionen, en flot, mindre pool samt lounge og restaurant. På første og anden sal ligger de 18 værelser og suiter, som alle er rummelige og indrettet med sans for detaljer og farver.

Du kan booke tre forskellige værelsestyper: Argus Apartment (120m2) med egen balkon, Stewart Apartment (100m2) og Terraced Duplex Suites (80m2).

  • Lufthavn: 20 km
  • Centrum: 0 km

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Gratis Wi-Fi

Rejser til Malaysia

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.