Perhentian Island Resort

Perhentian Island Resort, Besut Island, Malaysia

Perhentian Island Resort er et skønt resort omgivet af flotte tropiske omgivelser med frodig skov på den ene side og det krystalklare hav på den anden siden. Resortet er beliggende i en lagune direkte ned til en ca. 1 km lang strand med fint hvidt sand og et fantastisk husrev ca. 30 meter fra stranden. Her er der i perioder mulighed for at svømme med havskildpadder.

  • OBS! Der serveres ikke alkohol på resortet.

Perhentian Island Resort

(Officiel hotelkategori 3 stjerner)

Resortet ligger på øen Besut, som er den ene af de to Perhentian øer – den anden hedder Kecil. Ca. 300 meter fra resortet ligger der en lille håndfuld små restauranter og en kiosk. Derudover er det muligt at tage en vandtaxi til nogle af øens andre restauranter eller til Perhentian Kecil.

På resortet findes restaurant og bar. Derudover er her et poolområde, og der tilbydes forskellige vandsportsaktiviteter.

Kun omkring 200 meter fra resortet finder man en lille klynge af hyggelige restauranter, hvor gæsterne kan nyde lokalt inspirerede retter og smage på kulinariske lækkerier. Øen Besut er kendt for sin enkle og autentiske madlavning, der ofte serveres med en utrolig udsigt over havet.

De 106 værelser er alle fordelt i de hyggeligt træbungalows, som ligger spredt rundt i haven eller langs stranden. Alle værelser er smagfuldt indrettet i lyse farver og med mørke trægulve og moderne faciliteter som fx aircondition, loftvifte og værdiboks. Alle bungalows har egen lille møbleret veranda med udsigt til haven eller havet (ikke direkte havudsigt).

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.