Eastern & Oriental Hotel

Eastern & Oriental Hotel, Penang, Malaysia

Luksuriøs kolonistil direkte ved havnefronten.

Det historiske Eastern & Oriental Hotel er smukt beliggende direkte ved havnefronten i Georgetown, i gåafstand til byens historiske seværdigheder, shopping og restauranter.

Eastern & Oriental Hotel – blot kendt som ”E&O” for generationer af rejsende, udstråler en charme, der ubetinget er sin egen. I det meste af sin historie var hotellet forbeholdt de rige og privilegerede fra den vestlige verden, som ankom med dampskibe i deres søgen efter oplevelser i det eksotiske øst.

Selv med tiden er denne perle i hjertet af George Town et levende bevis på den britiske kolonitids storslåede elegance.

Eastern & Oriental Hotel

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Vælg mellem 6 spisesteder på Eastern & Oriental Hotel, heriblandt restauranten 1885, der serverer klassiske retter samt ’Afternoon Tea’ i elegante omgivelser. På Poolside Terrace kan du nyde havbrisen og den spektakulære solnedgang over Andamanerhavet med en cocktail og en snack. Hotellet har udendørs swimmingpool med udsigt over havet, spa og fitnesscenter for de aktive. På Eastern & Oriental Hotel tilbydes også madlavnings- og yogakurser.

Hotellet er skabt i engelsk kolonistil, og de 232 luksuriøse suiter er fordelt mellem den ældste bygning, Heritage Wing fra 1885 og Victory Annexe fra 2013. Suiternes størrelse varierer fra 55 m2 til 522 m2, og den elegante og raffinerede indretning fører tankerne til kolonitidens guldalder. Nogle suiter har havudsigt og andre udsigt over byen. Alle suiter byder på store badeværelser med løvefodsbadekar, satellit-tv, minibar, kaffemaskine, elkoger, Wi-Fi, værdiboks samt balkon eller terrasse.

  • Lufthavn: 21 km
  • Centrum: 0 km

Faciliteter

  • Pool
  • 4 restauranter
  • Spa
  • Fitness
  • Terrasse eller balkon

Andre hoteller på Penang

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.