The Majestic Hotel

Discovery Overland Holidays Majestic KL, Malaysia, Sydøstasien

Det historiske ”The Majestic” blev opført i 1932 og blev hurtigt et ikon for byen og centrum for glamourøse begivenheder for regeringen og fremtrædende internationale besøgende. Hotellet er et af Kuala Lumpurs mest berømte hoteller og står i dag som et minde fra en svunden tid i en moderne klassisk stil.

Flere gange dagligt går der busser fra hotellet til hovedbanegården i Kuala Lumpur samt til butiksstrøget Bukit Bintang.

Discovery Overland Holidays Majestic KL

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Kolonistilshotel i moderne og flot klassisk stil.

Der er flere forskellige lounges, bl.a. er der cigarstue, hvor der kan nydes cigarer med en god whisky til, spillekortsstue, læsestue, biograf samt naturligvis både et spa center og en barber. Man kan tage en dukkert i poolen eller nyde godt af hotellets motionscenter. I hotellets restauranter kan man få både internationale retter samt klassiske malaysiske retter.

Hotellet består af en ny afdeling – Tower Wing og den oprindelige bygning – Majestic Wing. Værelserne i Tower Wing er store og moderne indrettet med et twist af kolonistil, mens værelserne i Tower Wing er mindre, men har mere atmosfære og emmer af charme og gammel kolonistil. 

Alle værelser indeholder aircondition, satellit-tv, minibar, kaffe-/te faciliteter, værdiboks og Wi-Fi. Værelserne er elegante, og serviceniveauet er højt. Og bor du i Majestic Wing inkluderer opholdet ligeledes 24 timers butler service.

Faciliteter

  • Swimmingpool
  • Gratis Wi-Fi
  • Fitness
  • Boutiquehotel i historisk bygning
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.