Cameron Highlands Resort

Cameron Highlands Resort, Cameron Highlands, Malaysia

Cameron Highlands Resort er et særdeles charmerende hotel, der på mange måder repræsenterer en svunden tid i en smagfuld britisk kolonistil med moderne faciliteter. Her får du luksuriøs komfort og en fantastisk service i en afslappende atmosfære, hvor du hver eftermiddag kan nyde High Tea med små sandwiches, delikate kager og hjemmelavet scones.

Cameron Highlands Resort

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

Stemningsfyldt resort indrettet i autentisk kolonistil.

Her kan du nyde en afslappende massage og behagelig ansigtsbehandling i spaafdelingen, slap af med en god bog i biblioteket, nyd traditionel engelsk afternoon tea på terrassen, forkæl smagsløgene med en god middag i restauranten og slut aftenen med en drink og et spil snooker i baren.

De 56 værelser og suiter er alle rummelige og smagfuldt indrettet i et kolonialt design med elegante møbler, trægulve, bjælkelofter og lyse stoffer i silke og bomuld. De fleste værelser har store himmelsenge, fransk altan eller balkon og er ellers indrettet med siddeområde og moderne faciliteter som fx satellit-tv, Wi-Fi og værdiboks.

  • Lufthavn: 250 km

Faciliteter

  • Restaurant
  • Gratis Wi-Fi
  • Spa
  • Balkon eller fransk altan
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.