Bubu Villa

Bubu Villa, Perhentian Island, Malaysia

Bubu Villa er beliggende direkte på stranden, og er et rigtigt hyggeligt resort, som virkelig indbyder til en afslappet barfodsferie i skønne omgivelser. Den åbne reception og restauranten er et oplagt samlingssted efter en dag med oplevelser på øen, til vands eller på stranden. Eller måske en af de små strandbarer som ligger langs stranden kan friste.

Bubu Villa

(Officiel hotelkategori 3 stjerner)

Barfodsparadis med private villaer.

Her er en rigtig god restaurant med et varieret udvalg af italienske lækkerier fra hjemmelavet pastaretter til cremet risotto, eller nyd et udvalg af australske hovedretter med lam og møre bøffer. Derudover er der hver aften mulighed for at få friskfangede fisk og skalddyr, som grilles og tilberedes efter dit ønske. Dertil kommer en række populære asiatiske retter, så der er rig mulighed for at få tilfredsstillet smagsløgene.  

Resortet har 18 villaer, som alle er smagfuldt indrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, loftvifte og værdiboks. Seks af villaerne har en lille terrasse ud til et fælles gennemgangsområde, mens resten ligger i en privat gårdhave. Family Villa har plads til 4 personer.

  • Direkte ved stranden

Faciliteter

  • Restaurant
  • Gratis Wi-Fi
  • Aircondition
  • Terrasse
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.