Bubu Long Beach Resort

Bubu Long Beach Resort, Perhentian Island, Malaysia

Drømmer du om at bo direkte på en hvid sandstrand, er Bubu Long Beach Resort det helt rigtige valg. Den pulverhvide sandstrand og det krystalblå vand ligger nemlig lige uden for døren i dette tropiske ø-paradis. Når du ankommer til resortet, sættes du af i vandkanten eller ved bådbroen alt efter, om det er høj- eller lavvande.

Bubu Long Beach Resort

(Officiel hotelkategori 3 stjerner)

Hyggeligt resort beliggende direkte på flot hvid sandstrand

Hotellets café og restaurant, Santai, ligger direkte på stranden, og er især kendt for sin strandgrill. Her kan du nyde alt fra friskfanget fisk og skalddyr til saftige bøffer. Menukortet byder også på en bred vifte af malaysiske delikatesser, samt sandwich, snacks og retter fra det internationale køkken.

Resortet har 38 værelser, som er fordelt på tre etager. Her er ingen elevator. Alle værelser er pæne og enkelt indrettet med moderne faciliteter som fx aircondition, loftvifte og værdiboks. Værelserne har enten balkon eller terrasse, som alle vender mod haven og stranden. Der er begrænset havudsigt. Til børnefamilier anbefaler vi Deluxe Garden værelserne, som har to kingsize senge med plads til 4 personer.

  • Direkte ved stranden

Faciliteter

  • Restaurant
  • Gratis Wi-Fi
  • Aircondition
  • Terrasse eller balkon
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.