Indonesien Jungle, Rismarker

Vejret i Indonesien

Hvornår er det bedst at rejse til Bali og Indonesien?

Den bedste årstid at rejse til Indonesien er fra april til oktober, hvor temperaturerne er mest behagelige. I perioden er der færrest regnbyger, og luftfugtigheden er mindre.

Hvordan er klimaet i Indonesien?

Indonesien ligger syd for ækvator og har et tropisk klima, så det er behageligt varmt året rundt. Du kan regne med temperaturer fra 29 °C til 32 °C, uanset hvornår på året du planlægger din rejse. Hopper du i bølgerne, skal du regne med en badevandstemperatur på omkring 27-29 °C.


Hvornår er det regntid i Indonesien?

I vinterperioden fra november til marts kan der forekomme kraftige regnbyger, men der er ikke tale om en egentlig regntid, og derfor er Indonesien et oplagt rejsemål hele året.

Hvordan er temperaturen i Indonesien?

Den koldeste måned er januar, hvor temperaturerne svinger mellem 23 °C og 29 °C. Til gengæld kan der her forventes kraftige regnbyger og en høj luftfugtighed. Maj måned siges at være den varmeste måned. Her får du temperaturer fra 23 °C til 33 °C, en lavere luftfugtighed og færre regnbyger. Synes du varmen er ulidelig, kan du overveje en tur ind i landet, hvor temperaturerne falder, jo tættere du kommer på bjergene. Her er der især køligt i aftentimerne.

Temperatur i Indonesien

Den viste klimatabel er baseret på middelværdier, målt over 30 år, fra officielle meteorologiske vejrstationer. Disse data er indsamlet af meteorologisk institut i Sverige, der indgår i WMO (World Meteorological Organization). For yderligere oplysninger henvises også til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.