Tandjung Sari Hotel

Tandjung Sari Hotel, Indonesien, Bali

Tandjung Sari har siden sin åbning i 1962 været et af Balis allermest charmerende og atmosfærefyldte boutiquehoteller. Resortet emmer af sjæl og personlighed, og har en virkelig god beliggenhed mellem strand og byliv. Det tager ca. 30 minutter at køre fra Balis internationale lufthavn til Tandjung Sari.

Tandjung Sari Hotel

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Tandjung Sari er et af Balis allerførste boutiquehoteller og er en charmerende lille perle fyldt med historie og klassisk elegance samt en eminent beliggenhed i Sanur direkte ud til en skøn sandstrand. Perfekt for familier og par, der søger en hjertelig og behagelig atmosfære, super beliggenhed og sofistikeret charme!

Tandjung Sari begyndte som Wija Wawo-Runtu og hans engelske kone Judiths private bolig, men åbnede i 1962 som hotel. I dag ejer familien stadig hotellet, der stråler af sin levende historie og smukke patina, som alverdens celebre gæster har nydt godt af op gennem historien.

Rundt om i den store, duftende have finder du hotellets 26 charmerende bungalows, som er håndtegnet af Wija Wawo-Runtu og opført af lokale håndværkere efter balinesisk tradition med stråtag og indrettet med traditionelle træmøbler, smukke tekstiler og lokale kunstgenstande. Her hersker en næsten landsbyagtig stemning, og du har en god følelse af privatliv, da der er god afstand til den næste bungalow. Deres udtryk og størrelse varierer fra Village Bungalows (45m2) til Family Bungalow (135m2). Alle har de badeværelse med badekar samt egen have eller terrasse. Vi anbefaler særligt dem med udsigt til havet!

Som nævnt før, så er stranden skøn – og du har god plads til at nyde den. Et rev sikrer, at det Indiske Oceans bølger bliver brudt langt ude, så vandet er roligt og inde ved stranden.  

Hotellet byder på en åben strandvendt restaurant med et udvalg af indonesiske og internationale retter. Ønsker du at spise på din terrasse eller bungalow, kan dette også lade sig gøre, ligesom du også kan få din morgenmad og frokost med på udflugt eller som picnic. Er du på hotellet den første eller tredje lørdag i måneden, bliver du forkælet med en indonesisk ristaffel, der akkompagneres af en opvisning af den balinesiske Legong-dans. 

  • Lufthavn: 15 km
  • Direkte ved stranden
  • Centrum: 0 km

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Gratis Wi-Fi
  • Møbleret terrasse
  • Inkl. morgenmad
Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.