Sudamala Resort Seraya

Sudamala Resort Seraya, Flores, Indonesien

Er du til barfodsluksus og skøn glemsel fra hverdagens stress? Og trænger du til total afslapning i smukke, tropiske omgivelser? Så er Sudamala Resort måske stedet, hvor du skal tilbringe lidt tid på din næste ferie. Resortet ligger på den lille ø, Seraya, ud for Flores, som er en del af Indonesiens Sunda-øer. Den lille Robinson Crusoe-ø er omgivet af små strande og et krystalklart hav med et farverigt koralrev og et mangfoldigt dyreliv under havets overflade.

Sudamala Resort er en skøn lille perle i tropiske omgivelser, hvor du for alvor kan slappe af og komme helt ned i gear. For de mere aktive er det muligt at tilmelde sig nogle af de mange udflugter til de nærliggende øer. Fx. Komodo-øerne og Rinca Island, hvor du kan se komodovaraner og Padar Island, som byder på smuk natur og en enestående udsigt. Snorkel- og dykkerture til Manta Point er også en mulighed; her kan du svømme med de elegante djævlerokker, eller du kan prøve en snorkel- og strandtur til Pink Beach.   

Sudamala Resort Seraya

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Strandbungalows og tropisk barfodsluksus.

Ønsker du at slappe af med en god bog ved swimmingpoolen eller på stranden, er det helt op til dig. Forkæl dig selv med en af spaafdelingens mange behandlinger, hold formen ved lige i det lille fitnessområde og nyd din favoritdrink, inden middagen serveres i den hyggelige restaurant med udsigt over stranden og havet.

De 23 rustikke strandbungalows er alle opført i træ, med stråtag og en møbleret veranda, hvorfra du kan nyde udsigten til stranden og havet. De er enkelt, men hyggeligt og smagfuldt indrettet i lyse farver og moderne stil. Alle bungalows indeholder bl.a. aircondition, lille køleskab, telefon og værdiboks. Nogle bungalows har udendørs badeværelse. Derudover findes her en enkelt villa med to separate soveværelser og stue samt en stor møbleret terrasse med privat swimmingpool, der har panoramaudsigt over havet. Pga. sin afsides beliggenhed er det til tider en udfordring at få en stabil mobil- og internetdækning. 

  • Direkte ved stranden

Faciliteter

  • Pool
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
  • Udflugter
  • Spa
  • Fitness
  • Aircondition
  • Terrasse

Andre hoteller i Indonesien

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.