Indonesien, Bali, Munduk, Munduk Retreat Bali, Pool Med Udsigt

Sanak Retreat

Sanak Retreat, Bali, Indonesien

Sanak Retreat ligger i Balis frodige højland i landsbyen Kayputih, nær den mere kendte landsby Munduk. En skøn lille oase omgivet af rismarker og grønne bjerge som, sammen med personalets gæstfrihed og hjertevarme, kan få selv den mest rastløse sjæl ned i gear.

Det er ikke kun maden, som kommer fra nærområdet. 98 % af de ansatte er fra det nordlige Bali og 80 % af dem kommer fra de små landsbyer rundt om Sanak. Derudover støtter man bl.a. den lokale skole, de affaldssorterer og har bygget affaldsstationer til de lokale, og de er medlem af ”RefillMyBottle”, hvor du kan fylde din vandflaske med vand fra vandstationer frem for at købe plastikflasker med vand.

Forpagteren Pak Gusti har også selv håndplukket de bedste oplevelser i området – fra besøg i kaffeplantager til trekking og cykelture gennem rismarker og jungle til landsbyer og smukke vandfald. Hans mission er, at gæsterne skal opleve det ægte og uspolerede Bali.

Sanak Retreat

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

En skøn oase omgivet af risterrasser og grønne bjerge.

Her kan du hænge over kanten infinity-poolen i timevis og nyde udsigten. Du kan dyrke yoga og meditation eller måske en gang selvforkælelse i den lille spa kan friste. Derudover kan du nyde den lækre mad, som oftest består af friske økologiske råvarer leveret af områdets lokale bønder.

Hotellet har 11 værelser, og indkvarteringen er i rummelige træbungalows med et eller to soveværelser og privat balkon eller terrasse med chaiselong. Indretningen er enkel og æstetisk med antikviteter og luksuslinned. Alle værelser indeholder loftvifte, minibar, værdiboks og terrasse. Er I en større gruppe, kan I vælge at bo i en villa med tre soveværelser, som ligeledes indeholder kaffe-/te faciliteter, satellit-tv og privat pool.

  • Lufthavn: 100 km

Faciliteter

  • Pool
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
  • Spa
  • Møbleret terrasse
  • Inkl. morgenmad

Andre hoteller i Indonesien

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.