Puri Dajuma Beach Eco Resort & Spa

Puri Dajuma Beach Eco Resort & Spa, Bali, Indonesien

På Balis rolige vestkyst ligger strandresortet Puri Dajuma Eco Resort & Spa i ly af palmetræer, rismarker og bananplantager. Både familier og par vil glædes over tiden på den skønne vulkanstrand og den autentiske, afslappede stemning, der hersker på Puri Dajuma.

Puri Dajuma er et økoresort, som via en række tiltag tager et både miljømæssigt og socialøkonomisk ansvar for Balis natur og lokale indbyggere.

Puri Dajuma Beach Eco Resort & Spa

(Officiel hotelkategori 4 stjerner)

Puri Dajuma Eco Resort & Spa er et charmerende strandresort med en autentisk varme og fantastisk beliggenhed ud til en børnevenlig og uspoleret strand med mørkt sand fra fortidens vulkanaske.

Resortet består af balinesiske bungalows (54m2), lækre suiter (52m2) og store villaer med plads til op til 10 personer. Nyd din lille private have med terrasse, eller book værelser med balkon og havudsigt for den optimale oplevelse! Flere bungalows kan forbindes, så hele familien kan bo sammen.

Indretningen er dybt præget af Balis kultur, og overalt finder du små detaljer og lokale kunstgenstande, der giver en helt særlig stemning. Foruden at bade i det skønne hav kan du også tage et forfriskende dyp i den 50 meter lange infinity-pool med boblebad, vandfald og rutsjebane. De mindste vil elske poolområdet for børn.

Resortet byder på tre restauranter – alle med havudsigt. På Rama sidder du et stenkast fra stranden, og nyder en række lækre retter fra det asiatiske, indiske og europæiske køkken med masser af friskfangede fisk og skaldyr samt sprødt grønt. Om aftenen er her masser af liv og gode cocktails og vine. Prøv også det japanske køkkens lækre delikatesse, Teppanyaki, på Sinta Teppanyaki eller de lækre salater, grillede fisk og gode pizzaer på Bendega Grill. Har I noget særligt at fejre eller drømmer om en romantisk aften, så prøv deres intime middag på stranden.

Er du en ægte vandhund, så vil du elske at surfe på det berømte surfspot Medewi, snorkle på øen Deer eller udforske Balis farverige hav på dykkerudflugter. Du kan også tage med de lokale fiskere ud at fiske eller udforske nærområdet på cykel- og vandreture.

Und også dig selv beroligende behandlinger i resortets fredfyldte spa, hvor du forkæles med balinesisk massage og skønhedsbehandlinger.

 • Lufthavn: 70 km
 • Direkte ved stranden

Faciliteter

 • 2 pools
 • 3 restauranter
 • Bar
 • Gratis Wi-Fi
 • Spa
 • Udflugter
 • Cykeludlejning
 • Terrasse eller balkon
 • Inkl. morgenmad

Andre hoteller i Indonesien

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.