Indonesien Bali, Udflugter Essensen Af Munduk, Rismarker

Munduk Moding Plantation

Munduk Moding Plantation, Bali

1.000 meter oppe i det nordlige Balis charmerende bjergby Moding finder du det lækre resort Munduk Moding Plantation midt i en levende kaffeplantage! Her bor du i suiter og villaer omgivet af tæt jungle, rismarker, og selvfølgelig kaffetræer, mens du overgiver dig til den fredfyldte velvære på resortet og udsigten til Java-havet og bjergene.

Munduk Moding Plantation

(Officiel hotelkategori 5 stjerner)

To af Balis mest anerkendte arkitekter Popo Danes og Era Anasta står bag Munduk Moding Plantation. De to arkitekter har videreført udtrykket og byggeteknikker fra Balis traditionelle huse og forenet dem med modernistiske linjer og elementer. Resortet udgør kun 8% af hele plantagen, og du har derfor en dyb forbindelse til naturen. Resortets suiter og villaer emmer af autenticitet, lys og luft. Den enkle indretning med naturmaterialer i indonesisk marmor, Merbau-træ og natursten skaber en behagelig atmosfære, mens små detaljer, farvehints og lokale kunsthåndværk gør rummene intime og levende.

Garden-suiterne (35 m2) ligger midt i de frodige omgivelser og har egen terrasse og et minimalistisk badeværelse med terrazzo-badekar. Villaerne spænder fra 55 m2 – 260 m2 og har op til 5 soveværelser samt privat have, opvarmet pool og jacuzzi med udsigt til bjerge, vulkaner, jungle og Java-havet.

Resortet byder på to smukke infinity-pools med en fabelagtigt panoramaudsigt til landskaberne i horisonten, et boblebad, en skøn spa med massage og behandlinger (prøv deres chokolade eller kaffe scrubs!) samt motionscenter.

Restauranten MiMPi udfolder Indonesien og Asiens smage med økologiske grøntsager, urter og frugter dyrket i resortets egen have og fra lokale gårde. Glæd dig også til at smage de fantastiske lokale kaffer – heriblandt den verdensberømte og spektakulære ”kopi luwak”. Kaffen er opkaldt efter den nataktive gnaver, Luwak, som udelukkende spiser de mest modne og bedste kaffebær. Bærrene fermenteres i dyrets mave, inden de kommer ud igen, rengøres med største behændighed og bliver til en fantastik aromatisk kaffe næsten uden bitterhed. På resortet kan du se, hvordan de producerer og rister deres kaffe. Fra resortet har du også rig adgang til at udforske områdets storslåede natur med vandfald, tropisk regnskov, forhistoriske templer og farverige marine med enten vandrestøvler, på cykeltur, fra hesteryg eller med snorkel- og dykkerudstyr!

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.